500 bin TL ile takımı şampiyon yaparım

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, dün saat 11.00’da yaptığı basın açıklamasında Çerkezköylü sanayici, işadamı ve esnafın destek vermemesi halinde takımın 2013–2014 sezon

25.06.2013 00:19:00 0
500 bin TL ile takımı şampiyon yaparım

 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, “200 bin TL ile takımı ligde tutar, 500 bin TL ile de şampiyon yaparım” dedi.


2013–2014 SEZONUNDA LİGE ÇIKAMAYACAĞIZ
Çerkezköyspor’un geleceği adına maddi sıkıntılar kapsamındaki çözüm arayışlarının devam ettiğini dile getiren Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, “Bilindiği üzere aday olmayacağımı defalarca açıklamama rağmen, son kongrede Kulüp Başkanlığı’na kimse talip olmadı. Bu nedenle takımımızın ligden düşmemesi adına istifa etmedim ve görevi sürdürme kararı aldım. Fakat Çerkezköy'lülerin ve Çerkezköy’den ekmeğini kazananların takıma sahip çıkmaması halinde 2013–2014 sezonunda lige çıkamayacağız” dedi. 

ALİ ERTEM’E HAKSIZLIK EDİLİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e dair haksız yere bazı eleştirilerde bulunulduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, “Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmede kendisi geçen yıl takımımıza verdiği tesis, araç ve malzeme desteklerinin bu yıl da devam edeceği sözünü verdi. Başkanımız ayrıca bu yıl takımımızın kamp masraflarını, futbolcuların yemek masraflarını ve deplasman masraflarını da karşılayacağı sözünü verdi” ifadelerini kullandı.  

ÖDEMELER BİZİM İÇİN KÜLFET OLUŞTURUYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in bazı açıklamalarında kendilerine sitemde bulunduğunu belirten Ahmet Korkmaz, bahse konu sitemlerin gazetede çıkan haberlerin yanlış anlaşılmasından kaynaklandığını dile getirdi. Kulüp Başkanı olarak yaptığı her açıklamada Başkan Ali Ertem’in maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu belirttiklerini söyleyen Korkmaz, “Bizim belediyemizden destek istememizin nedeni, 2013–2014 sezonuna başlamak için gerekli olan katılım ücreti, lisans bedelleri, futbolcu, teknik ekip ve personel ödemelerinin bizim için külfet oluşturmasıdır” diye konuştu.

NAKDİ YARDIM YAPAMAYACAĞINI SÖYLEDİ
Yeni çıkan yasa ile belediyelerin kulüplere nakdi yardımda bulunabildiğini anımsatan Başkan Korkmaz, “Belediye Başkanımızdan bu kapsamda destek istedik. Başkanımız geçmiş dönemlerde geçirdiği soruşturmalardan dolayı kırgın olduğunu, bahse konu dosyalardan aklanmadan kulübe nakdi yardım yapamayacağını ifade etti. Fakat diğer yardımlar için söz verdi” dedi. Ertem’in söz verdiği yardımların küçümsenemeyecek yardımlar olduğunu söyleyen Korkmaz, bahse konu yardımların toplam tutarının yaklaşık
250 bin TL olduğunu sözlerine ekledi.

80 KİŞİDEN YALNIZCA 10’U DAVETE İCABET ETTİ
Çerkezköyspor’un nakit sorununun çözüme kavuşturulamamasının kendilerini düşündürücü bir sürece ittiğini kaydeden Ahmet Korkmaz, “Biz, iyi bir yönetim oluşturmayı, belli bir bütçe oluşturmayı ve kaliteli bir kadro oluşturarak 3. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Bunun çabası içindeyiz. Fakat üzülerek söylüyorum ki bu ortamı oluşturamadık. Hafta sonu kulübe destek için bir kahvaltı düzenledik. Davetiye yolladığımız 80 kişiden yalnızca 10’u davete icabet etti. Bu da Çerkezköy’den ekmek yiyen iş adamlarının kulübe ne kadar sahip çıktığını ortaya koymuştur” açıklamalarında bulundu. 

BELEDİYEYİ ELEŞTİRENLER KULÜBE NE DESTEK VERDİ?
Her defasında çıkıp Çerkezköy Belediyesi’nin kulübe destek vermemesini bahane edenleri hedef alan Ahmet Korkmaz, “Belediyeyi eleştirenlerin kendileri kulübe ne destek verdi? Çok merak ediyorum” dedi. Gidişatın Çerkezköyspor için iyi olmadığını söyleyen Korkmaz, “Yaptığımız çalışmaların olumlu olmaması, Çerkezköyspor’un 2013–2014 sezonunda lige çıkamayacağını gösteriyor. Yani bu sezon Çerkezköy'lüler hafta sonlarını Çerkezköyspor maçlarını izleyemeden geçirecek” dedi. 

VALİLİK VE OSB RANDEVU DAHİ VERMEDİ
Vicdanının çok rahat olduğunu söyleyen Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, “Başkan olarak çalınması gereken bütün kapıları çaldım. Tekirdağ Valiliği ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü randevu taleplerimize bile cevap vermedi. Bu saatten sonra bir sürpriz olmazsa Çerkezköyspor için yeni sezonda bir şey düşünemeyeceğiz” dedi.

TAKIM SÜPER AMATÖR’E DÜŞECEK
Çerkezköy’de birçok büyük sanayi kuruluşunun olduğunu, çok sayıda esnafın bulunduğunu sözlerine ekleyen Ahmet Korkmaz, “200 bin TL ile kulübü ligde tutarım. 500 bin TL ile ise takımı şampiyon yapar 3. Lig’e çıkarırım” iddiasında bulundu. Korkmaz, destek çıkmaması halinde Çerkezköyspor’un Süper Amatör’e düşeceğini ifade etti. 

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10