Tokatlılar Buluşma Pikniği’nde bir araya geldi

Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan Tokatlılar, Kapaklı Tokatlılar Derneği tarafından düzenlenen Buluşma Pikniği’nde bir araya geldi.

Çerkezköy 25.06.2013 00:33:00 0
Tokatlılar Buluşma Pikniği’nde bir araya geldi

 PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki gün 11.00-19.00 saatleri arasında Kapaklı kazak Gölü Piknik Alanı’nda düzenlenen 2. Buluşma Pikniği’nde Tokat’ın yöresel yemeklerinin tadına bakan davetliler, Tokatlı sanatçılar Mine Akşahin, Eren Özütemiz, İhsan Yiğit ve Eryılmaz sahne aldı.
 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK

Etkinlikte konuşan Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak "İş bulma ümidi ile memleketinden koparak Çerkezköy ve Kapaklı’ya gelen hemşerilerimize yardımcı olmak, örf ve ananelerimizi yaşatmak ve tanıtmak için dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bugün burada gösterdiğiniz için herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in konuşmalarının ardından Kapaklı Tokatlılar Derneği tarafından, etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan sponsorlara ve programa katılan protokol üyelerine  plaket takdim edildi.
 

60 BİN TL İLE PİKNİK AĞASI OLDU

Program, ağalık için yapılan açık artırma ile devam etti. Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel'in 10 bin TL ile başlattığı artırma büyük çekişmeye sahne oldu. İlhan Turan ihalede 60 bin TL vererek piknik ağası oldu. Programda ayrıca Gazi Osman Paşa'nın tablosunu Selami Hekimoğlu ve Salih Bezgin bin TL vererek satın aldı. 
 

TABLO BENİ GURURLANDIRDI

Piknik şöleninde konuşan AK Parti tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut da Tokatlıların arasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Akbulut “Bugünkü programa özellikle katılmak istedim. Dernek yöneticilerimiz Ankara'ya gelerek bizi piknik şölenine davet ettiler. Yaşanan manzaradan ve tabloda gururlandım” diyerek birlik ve beraberlik örneği gösteren Tokatlıları kutladı. 
 

 

 

BU KİŞİLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Akbulut Türkiye'yi kıskanan kesimlerin bulunduğunu ifade ederek “Ekonomi, ulaşım, eğitim ve adalette AK Parti 10 yıldır önemli mesafeler aldı. Ülkemizde 30 yıldır yara olan terör bizim sayemizde son buldu. Hükümetimizin sizin gibi birlik ve beraberlik içinde yaşayan insanlara hizmette büyük gayretleri olacaktır. 3.boğaz köprüsü ihalesi yapıldı. Avrupa'nın en büyük havaalanını kazandıracağız. Ülkemizi ekonomik yönden kıskananlar var. Bizler de bu kişilere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’de bu birlik, beraberlik ve kardeşlik devam ettiği sürece bu hizmetler devam edecek” dedi. 
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen piknik şöleninde Dernek başkanı Bekir Atak  davetlilerle yakından ilgilendi. Sürpriz yarışmaların düzenlendiği piknik şöleninde Sanatçılar Mine Akşahin, Rahmetli Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz, İhsan Yiğit ve Eryılmaz sırasıyla sahne alarak davetlilere müzik şöleni sundular. Programda Tokat yöresine ait müzikler çalarken, davetliler halay çekerek unutulmaz bir gün yaşadılar. Kazak gölünde saat 11.00'da başlayan piknik gün içerisinde yapılan çeşitli etkinliklerle akşam saatlerine kadar devam etti.
 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Program dernek binası önünden Mehteran Takımı eşliğinde Kazak gölüne gidilmesi ile başladı. Kazak Gölü’nde Kapaklı Tokatlılar Derneği tarafından düzenlenen 2. Buluşma Pikniği’ne Tokatlı AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Milletvekili T.Ziyaettin Akbulut, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, AK Parti Kapaklı Meclis Üyesi Salih Bezgin, Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Çakan, AK Parti Çerkezköy ve Kapaklı ilçe yönetimleri, CHP Çerkezköy ve Kapaklı ilçe yönetimleri, Tokatlılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10