“Buradaki hizmet yarışının sonuna geldik”

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Jandarma Genel Komutanlığı 2013 yılı Subay ve Astsubay atamaları kapsamında tayini çıkan Jandarma Astsubay ve Uzman Jan

Çerkezköy 26.06.2013 00:51:00 0
“Buradaki hizmet yarışının sonuna geldik”

 VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki akşam saat 19.30’da Kızılpınar’daki Trakyum Et Lokantası’nda düzenlenen yemeğe Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, Çerkezköy Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ve Kızılpınarlı bazı iş adamları katıldı.  
 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Yemekte konuşan Ahmet Yıldız, 5 yıldır Kızılpınar’da görev yapan Çerkezköy Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir başta olmak üzere tayini çıkan komutanlar için veda yemeği tertip ettiklerini ifade ederek “Bugüne kadar bizler için yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim komutanlarımızla aramızda adeta ağabey-kardeş ilişkisi vardı” diye konuştu.
 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yemek programında daha sonra tayini çıkan komutanlara plaket takdim edildi.   Atamalar çerçevesinde şark görevini yerine getirmek için yakında Çerkezköy’den ayrılacak olan komutanlardan Uzman Jandarma Çavuş Selçuk Bozkurt’a plaketini takdim eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, gidecek olan komutanları unutmayacaklarını ifade ederek “İnşallah komutanlarımız da bizi unutmaz. Kendileri bunca yıldır halkla bütünleşerek görevlerini yerine getirdiler. Gittikleri yerlerde de aynı şekilde başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi. 
 

BURADAKİ YARIŞIN SONUNA GELDİK

Jandarma Astsubay Çavuş Umut Caner Kaya’ya da plaetini AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli takdim etti. Danyeli, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı tayini çıkan komutanlara teşekkür etti. Plaketini Ahmet Yıldız’ın elinden alan Çerkezköy Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Aydemir, Ahmet Yıldız ile 2008’de tanıştıklarını belirtti. Kendisi ile aralarında kardeşlikten öte bir bağ oluştuğunu söyleyen Aydemir “Kendisine bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir görev yarışının içindeyiz. Buradaki yarışın sonuna geldik. Bu süre zarfında bir hatamız olduysa özür dileriz” diye konuştu.    
 
 
 
 

ŞANLI VE ŞEREFLİ BİR MESLEĞİNİZ VAR

Kızılpınar Beleidye Başkanı Faruk Korkmaz da yemekte yaptığı konuşmada, kendisinin de askerlikten emekli olduğunu anımsattı. Görev hayatı boyunca 9 yer değiştirdiğini söyleyen Korkmaz “Çerkezköy ve Kızılpınar’a hizmet veren astsubay ve uzman jandarmalara teşekkür ediyorum. Ben 24 yıl askerlik yaptım. Bu vatan bizim. Ne mutlu size ki böylesine şanlı ve şerefli bir mesleğiniz var” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10