Belediye verdi, AK Gençlik dikti

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, Çerkezköy Belediyesi’nin 500 ağaç desteği ile Cumhuriyet Mahallesi’nde ağaç dikme etkinliği düzenledi. Milli İradeye Saygı Ormanı adı altında gerçekleÅ

Çerkezköy 27.06.2013 02:13:00 0
Belediye verdi, AK Gençlik dikti

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, Çerkezköy Belediyesi’nden temin ettiği 500 adet fıstık çamını, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait yeşil alanda toprakla buluşturdu. 


KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Çerkezköy Belediyesi olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtelif noktalara dikmeleri amacıyla AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’na 500 fidan verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, “Genç kardeşlerime duyarlılıklarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Gençlik Kolları’na bu çalışmalarında destek vermelerinin sebebinin, AK Partili Belediye olmaları ile ilişkilendirilmemesi gerektiğini belirten Ali Ertem, “CHP ya da MHP gençlik kollarından da talep gelirse, biz onlara da aynı şekilde yardım ederiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

AĞAÇLARIN YÜZDE 80’İ BİZİM DÖNEMİMİZDE DİKİLDİ
Çerkezköy’ün, yapılan çalışmalar sonucu önemli ölçüde ağaçlandırıldığını ifade eden Ali Ertem, “Çerkezköy’de gördüğünüz ağaçların yüzde 80’i bizim dönemimizde dikilmiştir. Çünkü biz yeşili ve doğayı seviyoruz. Vatandaşlarımızın güzel ortamlarda yaşaması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi. 

HER ZAMAN TEPKİMİZİ HİZMET OLARAK ORTAYA KOYDUK
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları olarak yarınlara dair kalıcı bir eser bırakmak istediklerini ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, “Biz her zaman tepkimizi hizmet olarak ortaya koyduk. Bugün de yine Çerkezköy’ümüz için kalıcı bir hizmette bulunmanın çabası içindeyiz. Bu çalışmamızın temelinde atalarımıza olan vefa borcumuz ve geleceğimize olan sorumluluğumuz yatmaktadır. Bu iki dinamiği unutmadığımız sürece hizmetlerimiz devam edecektir” dedi. Konuşmasında, Hz. Muhammed’in sözlerine de yer veren Danyeli, “Bizler yeşile değer vermeyi Peygamber efendimizden öğrendik. Kendisi bir hadisi şeriflerinde ‘Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin’ diyor” ifadelerini kullandı.

 
 
İÇİMİZ RAHAT ALNIMIZ PAK
Yeşilin önemini bilen bir hükümetin siyasi temsilcisi olmaktan onur duyduğunu söyleyen Danyeli, “Hükümetimiz 10 yılda 2 milyar 700 küsur milyon ağaç dikti. Biz de büyüklerimizin çizgisinden sapmadan her sene 500 ağaç dikmeyi kendimize bir pusula belirledik” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir, Eskişehir ve Antalya Büyükşehir Belediyelerinde 1 yılda toplam 23 bin küsur ağaç diktiğini ifade eden Mehmet Can Danyeli, “Biz AK Parti Gençlik Kolları olarak 1 günde 500 ağaç diktik. Bu da yılda 182 bin 500 ağaç eder. Hükümetimizin yalnızca bir ilçe gençlik kollarının yaptığı hizmet, muhalefetin 3 büyükşehir belediyesinin yaptığı toplam hizmetin 8 katıdır. Bu yüzden çevrecilik konusunda içimiz rahat alnımız paktir” diye konuştu.  

İLK AĞACI ERTEM DİKTİ
Etkinlikte ilk ağacı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dikti. AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından organize edilen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in yanı sıra, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aynur Düzgünel, Nuran Yeşil, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal, 2009 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Çerkezköy 52 Ordulular Derneği Başkanı Metin Yaşar, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Yönetimi de katıldı. Etkinlikte bölge halkı da ağaç dikimine yardım etti. 

Haber / Cem BÜLBÜL   

0282 726 91 91
0282 747 65 10