Bulgaristan’da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent’in işbirliği programı çerçevesinde Bulgaristan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Başkan DalgıÃ

Tekirdağ 27.06.2013 21:27:00 0
Bulgaristan’da incelemelerde bulundu

 FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Bulgaristan temaslarında ilk olarak Sliven’e giden Başkan Dalgıç, burada Belediye Başkanı Kolyo Milev ve Başkan Yardımcısı İvan Slavov ile görüştü. Daha sonra Sliven’de yeni yapılan motokros pistinin açılışına katıldı ve motokros yarışlarını izledi. Filibe kentinde de temaslarda bulunan Başkan Dalgıç, Kuklen Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren çinko, kurşun, bakır ve altın üreten bir fabrikada incelemelerde bulundu, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Nikola Dobrev ve Genel Müdürü Rumen Tsornev ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.
 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Bulgaristan programı çerçevesinde Prwomay Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Dalgıç, Strma Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti ve Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Pancev ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Bulgaristan temaslarının son derece faydalı geçtiğini belirten Başkan Dalgıç, “Bulgaristan’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunduk. İşadamlarıyla bir araya geldik ve ticari ilişkileri değerlendirdik. İlişkilerin geliştirilmesi adına önemli çalışmalar yaptık” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10