Altyapı Koordinasyonu Kurulu toplandı

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu’nun Haziran ayı toplantısı dün saat 15.30’da Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 27.06.2013 21:44:00 0
Altyapı Koordinasyonu Kurulu toplandı

 GÜMÜŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Fen İleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda Tredaş A.Ş Proje Tesis Müdürü Yasin Ataş, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, Trakya Bölgesi Doğalgaz A.Ş İşletme Şefi Kıvanç Türkmen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü MOBESE görevlisi Suat Kahve katıldı.
 

ENERJİ NAKİL HATLARI YER ALTINA ALINACAK

Toplantıda ilk olarak Trakya Elektrik dağıtım A.Ş’nin Belediye ile arasında bugün imzalamış olduğu protokol çerçevesinde; Barbaros Caddesi ve Güveniş Caddelerinde enerji nakil hattının yer altına alınması konusu görüşüldü.  Görüşme sonrasında çalışmalara kalındığı yerden devam edilmesi karara bağlandı.
 

CADDE VE SOKAKLAR BELİRLENDİ

Toplantıda daha sonra kredi onayı için dosyası Ankara’ya gönderilmiş olan 21 ton sıcak asfaltın kullanılacağı cadde ve sokakların belirlenmesi konusu görüşüldü. Ağustos ayı ortalarında ihale edilmesi düşünülen 21 ton sıcak asfaltın kaplanacağı caddeler, Güveniş Caddesi, Barbaros Caddesi, Efendioğlu Sokak, Tarım Sokak, Bağlık Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi, Sezer Sokak, Cevizli Sokak ve İstasyon mahallesinde bazı sokakların bakım ve onarımları olarak karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10