Minik öğrencilere sertifikaları verildi

Namık Kemal Üniversitesi’nde Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından açılan “Çocuk Üniversitesi”nde 17-27 Haziran tarihleri arasında eğitim alan öğren

Tekirdağ 28.06.2013 19:03:00 0
Minik öğrencilere sertifikaları verildi

 AMAÇ ÇOCUKLARA ÜNİVERSİTE ORTAMINI SEVDİRMEK

Alanında uzman akademisyenler gözetiminde miniklerin yaşayarak ve eğlenerek öğrenmelerini amaçlayan Çocuk Akademisi eğitimlerinin sonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşma yapan Koordinatör Öğr. Gör. Feyzullah Şahin, “Temel amacımız çocuklarımıza bilimi ve üniversite ortamını sevdirmekti” dedi. Şahin, çocukların, gelecekte gerçekleştireceği projeler için kendilerini cesaretlendirdiğini söyledi.
 

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Çocuk Akademisi mezunlarına sertifikalarının verilmesinin ardından,  Doç. Dr. Aysun Ünal, eğitim veren öğretim görevlilerine teşekkür belgelerini takdim etti. Çocukların çağdaş eğitim anlayışı ile hazırlanan eğlenceli bir ortamda bilim, sanat ve spor ile erken yaşta tanışmaları ve bilimsel, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri kazanmalarını amaçlayan projede Minikler Bilim Akademisi ve Genç Yıldızlar Bilim Akademisi olmak üzere programda eğitimler gerçekleştirildi.  Tören Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Ünal, Çocuk Üniversitesi Koordinatörü Öğr.Gör.Dr. Feyzullah Şahin, öğretim görevlileri, eğitime katılan öğrenciler ve velileri katıldı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10