“Bu söylemlerine anlam veremedim”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez’in hakkında yaptığı açıklamalar üzerine basın toplantısı düzenleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş, Dönmez’in b

Çerkezköy 28.06.2013 19:04:00 0
“Bu söylemlerine anlam veremedim”

 Çerkezköy Haber - AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş, dün saat 14.00’da Meydan Plaza’da bulunan ofisinde basın açıklaması düzenledi.

 

ÇERKEZKÖY’Ü KÖY OLMAKTAN ÇIKARDIK

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez’in basında yer alan haberlerdeki, “AKP’li Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş bile yolların halinden isyan etti. Bana şikayette bulundu. Ali Ertem vatandaşın durumunu kendi Meclis Üyesine bakarak da görebilir” ifadelerini kullandığını anımsatan Demirtaş, yapılan beyanların haksız ve yalan beyanlar olduğunu ileri sürdü. Mensubu olmaktan gurur duyduğu AK Parti’de iki dönemdir meclis üyeliği, komisyon başkanlıkları ve başkan vekilliği görevlerinde bulunduğunu belirten Demirtaş, “Bu süre içinde yaptığımız çalışmalarla 9,5 yılda Çerkezköy’ü, köy olmaktan çıkartan Belediye Başkanımız İnşaat Mühendisi Ali Ertem’e, meclis üyesi arkadaşlarıma ve belediye personeline şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

YAPTIKLARINA ANLAM VEREMİYORUM

9,5 yıllık süreçte alınan kararların, yüzde 97 oy birliği ile alındığını ifade eden Vehbi Demirtaş, “Bunu hazmedemeyen insanlar var. CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, yaptığı açıklamalarda hakkımda yalan beyanlarda bulunmuştur. Ben bu ifadeleri ne CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’e, ne herhangi bir CHP’liye, şahsen ya da telefonla söylemedim. Böyle bir söylem yalan ve yanlıştır” dedi. Metin Dönmez’in bu yaptıklarına bir anlam veremediğini ifade eden Vehbi Demirtaş, “Konu hakkında bilgi almak için kendisini dün saat 11.25’te aradım. Fakat telefonumu açmadı. Aynı saatte bana mesaj yollayarak meşgul olduğunu ve daha sonra arayacağını bildirdi. Fakat hala aramadı” açıklamalarında bulundu.
 

İLÇE BAŞKANLARI PARTİLERİN YERELDEKİ YÜZLERİDİR

Meclis üyelerinin en önemli görevlerinin halkın ve esnafın istek ve dileklerini birinci ağızdan, meclise ve Belediye Başkanı Ali Ertem’e ulaştırmak olduğunu kaydeden Vehbi Demirtaş, “Biz tüm dilek-şikayetleri Ali Ertem’e ve İlçe Başkanımız Alaettin Demirbağ’a iletiriz” dedi. Çerkezköy için yapılan tüm çalışmalara meclis üyesi olarak destek verdiğini söyleyen Demirtaş, “İlçe başkanları partilerin yereldeki yüzleridir. Metin Dönmez’in de bu yanlışlığı düzelteceğine inanıyorum” diye konuştu.
 

SON 6 AYDA BİR KERE GÖRÜŞTÜK

CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’i son 6 ay içinde yalnız bir kere yolda gördüğünü ifade eden Vehbi Demirtaş, “O görüşmemizde de kendisini otelimizin havuzunun açılışına davet ettim. Bunun dışında hiçbir görüşmemiz olmadı” dedi. Demirtaş “Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çalışmalardan dolayı bazı esnafın rahatsızlık duyduğu doğru. Rahatsız olan vatandaşlar kadar çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da var. Biz meclis üyesi olarak tüm bunları başkanımıza iletiyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10