Halk konserleri başladı

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından önceki akşam saat 20.00´da Sahil Tören Alanında halk konseri düzenlendi.

Marmara Ereğlisi 2.07.2013 21:31:00 0
Halk konserleri başladı
 ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Gökhan Güney, Aslıhan, Özcan Akın ve Nejla Nazlı’nın sahne aldığı konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Konser öncesi konuşan Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, böyle yaz akşamlarında bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Uyan “Bugüne  kadar büyük illerde olmayan içme suyu arıtma tesisi, alt yapıyı, yolların tamamını bitirdikten sonra; çeşitli söylentilere sebep olmasın diye temel atma töreni bile yapmadığımız  Gençlik Evini başlatarak 5. katına kadar kaba inşaatını yaptık. Yine Belediyemizin araç ve gereçlerine ait olan belediye garajımız bitmiştir. Dereağzı Mahallesinde acil ihtiyaç olan vatandaşlarımızın isteği üzerine başlanan caminin büyük kısmı tamamlanmıştır. Bunun dışında yine devlet yatırımı olarak Radar Mevkiinde bulunan Ulusal Denizcilik Acil Müdahale Merkezi kısa bir süre içinde başlanıp bitirilmesi sonucunda ilçemize bir yıl içinde 50 milyar TL girdi sağlanacak. Belediye Başkanı olarak bu durumun beni mutlu ettiği kadar sizleri de mutlu edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
AĞUSTOS SONUNA KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
Uyan, yol çalışmalarının bu yıl da devam edeceğini ifade ederek “Dereağzı mahallesinde bulunan ve çoğunlukla yazlıkçı vatandaşlarımızın kaldığı alanda 20 bin km satıh kaplama işlerimizi ağustos ayı sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu arada günlük rutin işlerimizde aralıksız olarak periyodik devam ediyor. Devlet bütçesinden aylık olarak verilen 150 bin TL ancak belediye personelimizin maaşını karşılarken; yaz aylarında 100 bini bulan nüfusa hizmet ederken bu yatırımları yapmak yetenek işidir. İşte bu akşam sizlere sunacağımız bu konserin maliyeti 7 bin TL’dir” dedi. Uyan, belediyenin diğer gelirleriyle de yatırımlar yaptıklarını söyledi.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10