Sokak hayvanlarının su ve yiyecek ihtiyacı gideriliyor

Malkara Belediyesi, sokak hayvanları için başlattığı çalışmalarında ilçe sınırları içerisindeki ilk uygulamasını tamamladı.

Malkara 2.07.2013 21:31:00 0
Sokak hayvanlarının su ve yiyecek ihtiyacı gideriliyor
 İLK UYGULAMA TAMAMLANDI
Belediye yetkilileri, ilk etapta Malkara Mezbahası yanına ve Malkara Çöplüğü civarında olmak üzere iki mevkide sokak hayvanlarına özel yemlik ve suluklar hazırlandığını, Malkara Mezbahası yanına ve Malkara Çöplüğü civarındaki alana yapılan yemlik ve suluklar ile sahipsiz hayvanların su ve yiyecek ihtiyaçları giderilmeye çalışıldığını ifade etti.
 
YEM VE SULUKLAR HAZIRLANDI
Başkan Vekili Hasan Eğilmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kış aylarında yem, yaz aylarında ise su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına belediye olarak destek veriyoruz. Bu çalışmalar çevreyi koruma ve değer verme açısından çok önemlidir. Bu açıdan Malkara Belediyesi olarak sahipsiz sokak hayvanlarına yem ve suluklar hazırladık. Bunu yaparken can taşıyan sokak hayvanlarına karşı insani sorumluluğumuzu da ortaya koymuş oluyoruz. Bu çalışma ile bundan böyle ilçemizde bulunan sokak hayvanları daha rahat beslenebilecek ve su içebilecektir" dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10