Başarılı sporcular ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi ve futbol turnuvasında dereceye giren sporcular ve takımlara ödülleri, Turkuaz Restaurant’ta gerçekleştirilen kokteylde verild

3.07.2013 23:04:00 0
Başarılı sporcular ödüllendirildi
 BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Ödül Töreni önceki akşam saat 18.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde faaliyet gösteren Turkuaz Restaurant Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Ödül töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal yaptı. ÇOSB olarak bu tür sportif etkinliklerin öneminin bilincinde olduklarını ifade eden Gürdal Adal, “Turnuvaya katılan bütün firmalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

ÖDÜL TÖRENİNE GEÇİLDİ
Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Tenis turnuvasında Yeni Başlayan Erkekler kategorisinde birinci olan Resul Balta ve ikinci olan Doğan Taştan’a ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal takdim etti. İleri Seviye Erkekler kategorisinde birinci olan Ali Altunbaş ve ikinci olan Mustafa Yılmaz ise ödüllerini ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı.

ŞAMPİYON HEMA ENDÜSTRİ OLDU
Ödül töreninde daha sonra futbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Turnuvada üçüncü olan Bross Tekstil Futbol Takımı ödüllerini ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Kaya’nın elinden alırken, ikinci olan Deva İlaç Futbol Takımı ise ödüllerini ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Turnuvanın birincisi olan Hema Endüstri Futbol Takımı ise ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal’ın elinden aldı.

56 GOL ATTI
Turnuvada ayrıca en centilmen takım seçilen Klüber Futbol Takımı’na ödülünü ÇOSB Müdür Yardımcısı Füsun Sular verirken, Turnuvada 56 gol atarak gol kralı olan Hema Endüstri Futbol Takımı oyuncusu Gökhan Balıkçı ise ödülünü ÇOSB İnşaat
Mühendisi Tunçer Hancıoğlu’nun elinden aldı. Ödül töreni katılımcılar için verilen kokteyl ile devam etti.   

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10