Eğitimde işbirliği yapılacak

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu (TAGİD)Başkanı Ali Canbulut arasında eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ 4.07.2013 08:15:00 0
Eğitimde işbirliği yapılacak
 ÜNİVERSİTEYİ TANITTI
Protokol öncesinde makamında TAGİD Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversiteyi tanıttı. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz 2006 yılında kurulmasına rağmen nitelikli kadrosu ve eğitimi ile başarısını kanıtlamaktadır.  Tekirdağ, sanayi, liman ve ticaret kenti olmasının yanında Üniversitemiz ile birlikte önümüzdeki yıllarda Üniversite kenti olarak da anılacaktır” diye konuştu.
 
DİL EĞİTİMLERİNE ÖNEM VERİYORUZ
Tekirdağ’ın öğrencilerin barınma, sosyal aktivite ve ulaşım alanlarında  sıkıntı yaşamayacaklarını söyleyen Şimşek  öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaparak “Öğrencilerimizin dil eğitimlerine önem veriyoruz. Dil eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz, İsteğe bağlı hazırlık programlarını tercih ederek yabancı dillerini geliştirebilirler. Üniversite olarak işbirliği protokollerine çok önem veriyoruz. Bu imza töreni ile birlikte çok başarılı işlere imza atmış olacağız” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10