Şampiyonlar Başkan Ertem’i ziyaret etti

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Halk Oyunları’nda Türkiye 1.’si olan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Çerkezköy Be

Çerkezköy 4.07.2013 08:26:00 0
Şampiyonlar Başkan Ertem’i ziyaret etti
 HİÇBİR DESTEĞİ ESİRGEMEDİ
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Halk Oyunları Konya’nın Akşehir ilçesinde yapıldı. Dün saat 11.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül yarışmada, Yıldızlar Düzenlemeli dalda 90,29 puanla Türkiye 1.’si olduklarını ifade ederek “Bu başarıda en büyük paylardan birisi de Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem’e aittir. Kendisi turnuva süresince hiçbir desteği bizden esirgemedi. Gerek Belediye Başkanımız Ali Ertem’e, gerek hocalarımıza gerek çocuklarımıza ve gerek velilerimize emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
KIYAFET İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ
Yılmaz Kırmızıgül, Yıldızlar Halk Oyunları’nda Türkiye 1.’si olduklarını ifade ederek “Çocuklarımız turnuvada 1. oldu. Bunun daha ötesi yok. Fakat bu başarılarına rağmen hala halkoyunları ekibimizin kıyafeti yok. Bu vesile ile gerek sanayicilerimizden gerekse diğer kurumlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.
 
KIYAFETLERİ BELEDİYE KARŞILAYACAK
Belediye başkanı olatak kulübün kıyafet ihtiyacını şimdi öğrendiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Eğer siz Çerkezköylü sanayicilere ya da kurumlar bu ihtiyacınızı direk olarak bildirseydiniz, onlar gerekli yardımı yaparlardı. Hiç kimse yardımcı olmazsa biz Çerkezköy Belediyesi olarak size gerekli yardımı yapardık. Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman başarılı sporculara ve öğrencilere destek olduk. Artık kıyafet aramanıza gerek yok. Belediye olarak kıyafetlerinizi biz temin edeceğiz. Siz bundan sonraki süreçte sanayicilerden ve kurumlardan başka ihtiyaçlarınız için destek isteyin” dedi.
 
DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ertem sponsorların ancak aranarak bulunabileceğini belirterek “Ben özellikle okul olarak gideceğiniz hiçbir kapıdan boş döneceğinize inanmıyorum. Belediyemizin yüzü yumuşak olması nedeni ile herkes yardım için ilk olarak buraya geliyor. Başka sponsor arayışında olmuyorlar. Fakat ne olursa olsun biz Belediyemizden yardım talebinde bulunan tüm okullarımıza ve başarılı sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Helali hoş olsun” dedi.  
 
BAŞARI SÖZÜ VERDİLER
Başarılı öğrencilere de seslenen Ali Ertem, “Bütün başarılı çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarı elbette çok anlamlı, Fakat önemli olan bu başarıyı devam ettirmektir. Ben sizlerin bunu başarabilecek yetenekte olduğunuza inanıyorum” diye konuştu. Yeteneklerini sergileyen öğrenciler Ertem’e başarı sözü verdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10