Veliköy’de Alişan coşkusu

Veliköy’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Keşkek Festivali kapsamında önceki akşam halk konserleri düzenlendi.

Çerkezköy 7.07.2013 22:02:00 0
Veliköy’de Alişan coşkusu
 HALK KONSERLERİ DÜZENLENDİ
Sunuculuğunu Yelda Başaran’ın yaptığı programda ilk olarak Erzurumlu sanatçı Ömer Akçay sahne aldı. Saat 21.00’da sahneye çıkan sanatçı Akçay, seslendirdiği şarkılarla dinleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Yaklaşık yarım saat süren Ömer Akçay konserinin ardından saat 21.30’da sahneye Karadenizli sanatçı Salim Işıklı çıktı. Seslendirdiği şarkılarla Veliköylülerin beğenisini kazanan Salim Işıklı, son klibinin çektiği ve önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Bu Vatanın Oğluyum isimli şarkısı ile de beğeni topladı.

DAHA ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Salim Işıklı’nın konserinin ardından Veliköy Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösterisinin ardından konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, sunucu Yelda Başaran’ın “Veliköy bana çok uğurlu geliyor. Bunu neye bağlıyorsunuz” demesi üzerine “Ben bunu Trakya insanının güzelliğine bağlıyorum” dedi. Veliköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle ilgili de konuşan Başkan Belindir “Halkımızın desteği ile daha önemli projelere imza atacağız” dedi.

 
 
TABLO HEDİYE ETTİ
Hanifi Belindir’in konuşmasının ardından saat 22.10’da Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sevcan Orhan sahne aldı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Sevcan Orhan’ın seslendirdiği türkülere dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonunda Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir tarafından sanatçı Sevcan Orhan ve programın organizasyonunu yapan Gökhan Acun’a plaket taktim edildi.

DAVUL ŞOV
Saat 23.30’da da Veliköylülerin merakla bekledği Alişan sahne aldı. Eski ve yeni şarkıları ile dinleyicilerin beğenisini kazanan Alişan, sahne performansı ile de dinleyicileri coşturdu. Konser sırasında gerçekleştirilen davul şov da Veliköylüler tarafından beğeniyle izlendi. Zaman zaman slov zaman zaman hareketli şarkılar seslendiren sanatçı Alişan’ın şarkılarına dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti.

YENİ SEZONDA TELEVİZYON PROGRAMI OLACAK
Sunucu Yelda Başaran’ın yeni sezonda televizyonla ilgili bir çalışma olup olmadığını sorması üzerine Alişan, “Çağla Şikel ile birlikte yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacağız” dedi. Sahneye çıkan Yeşim ismindeki hayranı ile de sohbet eden Alişan, esprileri ile de Veliköylüleri güldürdü. Konserin sonunda Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Alişan’a tablo hediye etti. Konserin sonunda gökyüzünü renklendiren havai fişek gösterisi de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 
 
İLGİ YOĞUN OLDU
Geleneksel Keşkek Festivali etkinliklerine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy ilçe ve Veliköy Belde yönetimleri, Çerkezköy Yağlı Güreşler Ağası Mesut İşlek, Veliköy Yağlı Güreşler Ağası Tayyip Bilgen, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ile yüzlerce vatandaş katıldı. Festival etkinliklerinde çocuklar da kendileri için kurulan oyun alanında gönüllerince eğlenirken, belediye tarafından vatandaşlara çerez ve kuru pasta dağıtıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER 

0282 726 91 91
0282 747 65 10