Salı buluşmaları devam ediyor

Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından Salı Buluşmaları programları sürüyor. Yaklaşık 30 kişinin katıldığı bu haftaki Salı Buluşmaları eğitim programında Du

Çorlu 9.07.2013 21:56:00 0
Salı buluşmaları devam ediyor
 Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi üye ve gönüllülerini bir araya getiren Salı Buluşmaları devam ediyor.

DOĞRU İNSANA DOĞRU ŞEKİLDE KIZILMALI
Peryön Trakya’nın Temmuz ayındaki buluşmasının konuğu Duygusal Zekâ olarak bilinen Eray Beceren oldu. Peryön Trakya Şubesi Seminer Salonu’nda saat 19.00 sıralarında başlayan eğitime Peryön üye ve gönüllülerinden oluşan yaklaşık otuz kişi katıldı. İş Hayatında Duygusal ve Sosyal Zekânın konuşulduğu eğitimde, duygular ve sosyal zekâ tüm detayları ile masaya yatırıldı. İnsanların herhangi bir konuya kolaylıkla kızabileceğini belirten Eray Beceren, “Doğru insana, doğru ölçüde, doğru zamanda, doğru nedenle ve doğru şekilde kızmak, işte bu kadar kolay değildir” dedi. Katılımcılar, Aristo’nun bu sözüyle güzel örnekler eşliğinde eğitimine devam eden semineri yoğun ilgi gösterdi ve dikkatle izledi.

DUYGUSAL VE SOSYAL ZEKA GÖRÜŞÜLDÜ
Salı Buluşması’nın Ramazan ayının ilk gününe denk gelmesi nedeniyle bir gün öncesinden yapıldığını söyleyen Peryön Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, “Bu güzel ve anlamlı eğitimle mübarek ramazan ayına hoş geldin dedik. Ülkemizde sevgi, barış, huzur ve refah dolu bir ortamın daim olacağı bir ay diliyorum” dedi. Ramazan ayı içerisinde iftar etkinliği kapsamında üyelerle bir araya geleceklerini ifade eden Özber Çetin, Eray Beceren’e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10