Saray Belediyesi sahasında sona gelindi

Saray Futbol Sahası sentetik çime kavuşuyor. Saray Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucunda yüklenici firma tarafından sentetik çim saha yapım çalışmaları tüm hızıyla deam ediyor.

10.07.2013 21:15:00 0
Saray Belediyesi sahasında sona gelindi
 Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban bitme aşamasına gelen futbol sahasında incelemelerde bulundu.

“MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Çimlerin döşenmeye başladığı futbol sahasında incelemelerde bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban “Futbol sahamızda son aşamaya geldik. Çalışmalar 10-15 günlük bir süre içinde tamamlanacak. Sarayımıza UEFA standartlarında
modern bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Futbol sahasının suni çimlerini döşeyen firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Nazmi Çoban, çalışmaların sorunsuz olarak ilerlediğini belirterek, “10-15 günlük bir süre içinde futbol sahasında çalışmalar sona erecek. Suni çimlerin döşenmesi, tartan pistin yapılmasıyla birlikte ne kadar önemli bir çalışmaya imza attığımız da ortaya çıkıyor. UEFA standartlarında modern bir tesisi Sarayımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.”Bu modern tesisimizde çok önemli başarılara imza atacağız, birçok başarılı sporcu yetiştireceğiz. Tamamlandığında bölgenin en önemli spor tesislerinden biri olacak Futbol sahamız Sarayın gençliğine, Saray halkına hayırlı olsun” dedi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10