CHP’li kadınlardan tekerlekli sandalye jesti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları engelli vatandaşlara katkı sunmayı sürdürüyor. Başkan Şayka Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri 76 yaşındaki Halime Tuncelili’yi evind

Çerkezköy 12.07.2013 00:29:00 0
CHP’li kadınlardan tekerlekli sandalye jesti
 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Fevzipaşa Mahallesi’nde yaptığı çalışma sırasında tespit ettiği bir bayana ihtiyacı olduğu tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Çerkezköy’de ev ziyaretlerini hızlandırdı. Önceki gün Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi’nde ikamet eden Halime Tuncelili’yi ziyaret eden partililer engelli Tuncelili’ye tekerlekli sandalye hediye etti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ziyaret esnasında, Kadın Kolları olarak engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını, kalan 364 günde de her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Çalışkan “76 yaşındaki Halime Tuncelili’yi evinde ziyaret edip kendi olanaklarımızla aldığımız tekerlekli sandalyeyi teslim ettik. Tekerlekli sandalyeyi götürdüğümüz Tuncelili ailesinin yüzlerindeki gülümsemeyi görmek her şeye bedeldi” diye konuştu. Halime Tuncelili’nin ailesi ise tekerlekli sandalye hediye eden Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10