Türk Metal’den ÇTSO’ya ziyaret

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu üyelerini Başkan SÃ

Çerkezköy 12.07.2013 00:31:00 0
Türk Metal’den ÇTSO’ya ziyaret
 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

ON FABRİKA BAĞLI
Dün saat 16.00’da ÇTSO’yu ziyaret eden Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve yönetim kurulu üyeleri, sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Murat Koçak, Çerkezköy’de Türk Metal Sendikası Şubesine 10 fabrikanın bağlı bulunduğunu ve toplu iş sözleşmesinin bağlı bulunan fabrikalarda tamamlandığını ifade etti. 8 bin işçinin istenilen hakları alabildiği bir sözleşmeye imza attığını belirten Koçak, diğer sendika temsilcilerinin de aynı şekilde çalışanlarının haklarını alabilmesini temenni ettiklerini söyledi. 

BİRLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, ziyaretleri nedeni ile sendika başkanı ve üyelerine teşekkür ederek,  acemi olmamalarına rağmen, odada birçok şeyi henüz yeni çözebildiklerini ifade etti. Kozuva, “Ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Genç,  dinamik ve yeni yüzlerle çalışıyoruz. Birlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sonucunda işlerimizin çok daha hızlı bir şekilde yol aldığını gördük.” dedi.    

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10