Korkmaz, iftarını vatandaşın evinde açıyor

Kızılpınar Belediyesi bu yıl da mübarek Ramazan Ayı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunacak. 400’ü Çerkezköy Belediyesi’nden temin edilen toplam 1000 adet erzak paketinin dağıtÄ?

Çerkezköy 12.07.2013 01:08:00 0
Korkmaz, iftarını vatandaşın evinde açıyor
 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz dün saat 16.00’da yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi bin aileye erzak yardımı yapacaklarını ifade etti.

1000 ERZAK PAKETİ DAĞITILACAK
Erzak yardımları çerçevesinde Çerkezköy Belediyesi’nden 400 erzak paketi temin edildiğini belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Kızılpınar Belediyesi olarak biz de 600 erzak paketi temin ettik. Toplam bin erzak paketini her yıl olduğu gibi bu seneki Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelerimize vereceğiz” diye konuştu.

FAKİRLİK KÂĞIDI İSTEMEYECEĞİZ
Erzak paketlerinin dağıtımına bugün Kızılpınar Belediye Binası önünde başlanacak. İhtiyaç sahibi ailelerden bu yıl fakirlik kâğıdı istenmeyeceğini ifade eden Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Muhtarlarımız zaten kimlerin ihtiyaç sahibi olup olmadığını çok iyi biliyor. Fakirlik kâğıdı isteyerek vatandaşlarımızın rencide olmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.   

ÖZELLİKLE DİKKAT EDİYORUZ
Geçici ekonomik sıkıntıları olan vatandaşların erzak yardımından faydalandığını belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Ramazan ayı içerisinde ve diğer aylarda gıda ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dağıtılan gıda kolilerimizin içindeki ürünlerin hepsi piyasada kabul görmüş markalardan oluşmaktadır. Dağıtılan erzakın kaliteli ve sağlıklı olmasına özellikle dikkat edilmektedir” açıklamalarında bulundu.

VATANDAŞLARIMIZ BU DURUMDAN OLDUKÇA MEMNUN
Ramazan ayı dolayısıyla bu sene vatandaşlarla birlikte iftar açmaya başladıklarını ifade eden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Halkımızın evine gidiyoruz. İftarımızı onlarla birlikte açıyoruz. Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun oluyor. Gittiğimiz yerlerde ihtiyaç sahibi ailelerimiz varsa onlara yardım ediyoruz. Dün iftar için gittiğimiz bir evde bir hanım kardeşimiz bizi ağırladı. Eşi hapishanedeymiş. Durumu iyi olmayan bu kardeşimize Belediye olarak eşinin cezası bitene kadar yardım etme kararı aldık. Ayrıca Belediye Meclis Üyelerimizden Ramazan Çokbilir de kendisine iş ayarlayacak” dedi.

BELEDİYEMİZE MÜRACAAT ETSİNLER
Ramazan Ayı’nın bereketli bir ay olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Beldemizde durumu iyi olan ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız varsa Belediyemize müracaat etsinler. Biz de onarı ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturalım” dedi.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10