Çetin Group ailesi iftarda bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde ilk iftar yemeğini iş yaptığı firma temsilcileri için veren Çetin Group, bu kez de çalışanları ile bir araya geldi.

Çerkezköy 14.07.2013 19:29:00 0
Çetin Group ailesi iftarda bir araya geldi
 ÇALIŞANLARI İÇİN İFTAR VERDİ
Önceki gün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çetin Group bünyesindeki firmalardan Atak Farma fabrikasının bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Çetin Group yöneticileri ve çalışanları katıldı.

BU YIL 15.’Sİ DÜZENLENDİ
İftar programında konuşma yapan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 15.’sini düzenlediğimiz iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Çetin “Yüce Rabbimizin rahmet ve bereketi ramazanın ilk gününden son gününe kadar sizlerle olsun. Ramazanın feyzinden faydalanmak için sevdiklerimiz için bol bol dua edelim. İnşallah cenabı hak yaptığımız duaları ve tuttuğumuz oruçları kabul eder. Bizlerden bereketini esirgemez. Ramazanı şerifiniz bereketli ve üzerinize olsun" diye konuştu.  İftar programında Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Sevay Çetin davetlileriyle yakından ilgilendi.

 
 
KATILIM YOĞUN OLDU
İftar yemeğine Ahmet Çetin ve eşi Seval çetin’in yanı sıra Genel Koordinatör Mahmut Bayramıçlılar, Güvenlik Koordinatörü Ümit Yüksel, İş Geliştirme Direktörü Metin Telli, Güvenlik Direktörü Salim Kısacık, Lojistik Direktörü Gürel Kızılto, Eğitim Direktörü Murat Kahve, Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Eren, İnsan Kaynakları Müdürü Güler Çetintaş, Personel Müdürü Ali Engin Alçaler, Muhasebe Müdürü Ahmet Asbaş, Çerkezköy Güvenlik Müdürü Bülent Elverici, Sosyal Hizmetler Müdürü Emel İpek Çalışkan, Çorlu Bölge Müdürü Cengiz Can Erol, İstanbul 1.Bölge Müdürü Uğur Altun, 2.Bölge Müdürü Bülent Çengel, 3.Bölge Müdürü Ziya Şenkul, diğer departman müdürleri, tüm saha amirleri ile proje şefleri, sorumluları, Çetin Güvenlik ve Çetin Sosyal Hizmetler çalışanlarının yanı sıra Atak Farma Genel Müdürü Gabiel Şaul, Müdür Yardımcısı Ümit Şentürk, Ahmet Çetin'in babası İsmail Çetin, abileri Nurettin ve Yusuf Çetin ile Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırklar katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10