Belediye umut oldu

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşlara yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, önceki gün bir engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek, akü

Kapaklı 15.07.2013 23:18:00 0
Belediye umut oldu
 BAŞKAN MANDALI TESLİM ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak'ta ikamet eden İbrahim Güney'i evinde ziyaret etti. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından akülü tekerlekli sandalye verildi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ
Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Tekerlekli sandalye verdimiz vatandaşlarımız yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10