Sitespor’da son bomba Özgür Aköz

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Süper Amatör Lig’den şansız bir şekilde 1.Amatör Küme’ye düşen temsilcimiz Sitespor 2013-2014 futbol sezonu transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürd?

17.07.2013 00:56:00 0
Sitespor’da son bomba Özgür Aköz
 Çerkezköy Haber - 2013-2014 sezonunda Tekirdağ 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Sitespor yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SAVUNMAYI SAĞLAMA ALDI
2012-2013 sezonunda Süper Lig’de oynadığı 18 karşılaşmada 5 galibiyet, iki beraberlik ve 11 yenilgi alan Sitespor sezonu 17 puanla dokuzuncu sırada tamamlayarak ligden düşmüştü. 2013-2014 sezonunda tekrar Süper Lig'e çıkmak için çalışmalarını sürdüren ve ilk etapta geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Liginde Çorlu Gençlerbirliğispor’u şampiyon yapan başarılı hoca Nevzat Aksaka ile anlaşma sağlayan temsilcimiz takımın ihtiyaçları doğrultusunda da Silivri Alibeyspor’dan Cevat Pelit, Çorluspor’dan Samet Sakabaş, Kapaklıspor’dan Halil Emir Akca’yı kadrosuna katmıştı. Savunmasını da sağlama almak isteyen temsilcimiz son olarak Ulaş Belediyespor’da mücadele eden 25 yaşındaki Özgür Aköz’ü kadrosuna kattı.

“ÇOK MUTLUYUZ”
Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ İki sezon mücadele ettiğimiz Süper Lig’den geçtiğimiz sezon yaptığımız bireysel hatalardan dolayı şansız bir şekilde düştük. Bu yıl ise lige 1.Amatör Küme’den devam edeceğiz. Özellikle güçlü kadromuz ile düştüğümüz Süper Lige tekrar çıkmak istiyoruz. Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürmekteyiz. Ulaş Belediyespor’da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Özgür Aköz’ü de kadromuza kattığımız için çok mutluyuz”

“GÜÇLÜ SİTESPOR OLUŞTURACAĞIZ”
Ramazan dolayısıyla hazırlık dönemine başlayamadıklarını ifade eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni sezon çalışmalarımıza Ağustos ayının ilk haftasında başlamayı hedefliyoruz. Haftada üç gün hazırlıklarımıza başlayacağız. Yeni sezon öncesi transfer görüşmesi yaptığımız birkaç oyuncu var. Yapacağmız transferlerle birlikte güçlü bir Sitespor oluşturacağız” dedi.

ULAŞ BELEDİYESPOR’DA OYNADI
26 Haziran 1987 yılında Malazgirt’te dünyaya gelen 25 yaşındaki Özgür Aköz 2003 yılında Çorlu Sanayispor’da amatöre geçiş yaptı. 2006 yılında Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olan Aköz daha sonra Çorluspor’a transfer oldu. Çorluspor ile 3.Ligde de mücadele eden Özgür Aköz 2010 yılında bu takımdan ayrılarak Silivri Mimarsinanspor ile anlaştı. İki yıl bu takımın terini akıtan Aköz geçtiğimiz sezon ise Süper Amatör Lig ekiplerinden Ulaş Belediyespor’da mücadele etmiş, gösterdiği performansla takımın ligden düşmesine engel olamamıştı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10