Köylülerin sorunlarını dinledi

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu ile birlikte önceki gün Malkara’da çeşitli inclemelerde bulundu.

Malkara 17.07.2013 01:23:00 0
Köylülerin sorunlarını dinledi
 EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLECEK
Kuyucu Köyü’nde yaşanan alt yapı sorunlarını inceleyen Mustafa Yel, Kuyucu Köyü Muhtarı Hasan Aksoy’dan sorunlar hakkında da bilgiler aldı. Yel “Yaşanan sıkıntılar en kısa zamanda çözülecek” dedi. Yel, Malkara ilçesi Şahinköy’ ünde de devam eden yol çalışmalarını denetledi. Önceki gün Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ile İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu, Malkara ilçesinin Şahinköy yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Hayrabolu ilçesi Canhıdır Köyü’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu’ndan bilgi aldı. Canhıdır Köyü’nde KÖYDES Projesi kapsamında yapılan sıcak asfalt çalışmalarının Hayrabolu’nun köylerinde ilk defa yapıldığını belirten İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Artık sona yaklaşıldı” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10