Önceliğimiz, üyelerimizin alın teridir

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Türk Metal Sendika

Çerkezköy 17.07.2013 02:17:00 0
Önceliğimiz, üyelerimizin alın teridir
 ÜYELERİMİZ VE AİLELERİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Baki Polat, önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün’e yeni görevinde başarılar dileyen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, kendisine sendika ve sendikanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Zorlu bir süreç sonunda imzalanan toplu iş sözleşmesi hakkında bilgilendirmede bulunan Murat Koçak, “Bizim için üyelerimiz ve aileleri her şeyden önce gelir. Önceliğimiz, üyelerimizin alın teridir” dedi. 

50. YILIMIZI KUTLADIK
Hafta sonu 22 Metal Çocuk Kulübü üyesini Ankara Büyük Anadolu Otel’e gönderdiklerini anımsatan Murat Koçak, “1 hafta orada kalacaklar ve Anıtkabir ziyareti sonrasında dönecekler” dedi. Bu yıl Türk Metal Sendikası’nın 50. yılını kutladıklarını kaydeden Koçak, “Üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içinde daha uzun yıllar ve asırlar devireceğiz” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çorlu Şube Başkanı Baki Polat ile birlikte daha sonra Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Günay’a başarılar dileyen Koçak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cengiz Günay’ın yeniden seçilmesinin Ticaret ve Sanayi Odasına ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.

ZİYARETLERİ İFTAR YEMEĞİ İLE NOKTALADI
Koçak ve Polat, önceki gün gerçekleştirdikleri ziyaretleri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katılarak noktaladı.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10