Çerkezköy OSB'nin iftarına yoğun katılım

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde önceki gün iftar yemeği düzenlendi. Turkuaz Restaurant'ın bahçesinde verilen iftar yemeğine siyasi parti temsilcilerinden kamu kurum ve kuruluşlarının temsilciler

Çerkezköy 17.07.2013 23:24:00 0
Çerkezköy OSB
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy protokolü, sanayiciler, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

OSB’NİN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİLER
Önceki akşam Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaettin Akbulut, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kazım Rıfkı Ayan, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Tekirdağ İŞKUR Müdürü Şerafettin Küçük, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto, ÇTSO Meclis üyeleri, Çerkezköy SGK Müdürü Yücel İnce, İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin,  Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Dursun Ali Tever, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Başkan Vekili M.Gürdal Adal, CHP Çerkezköy Beleidye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, banka müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Yemeğe ev sahipliği yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ömer Sarıoğlu, misafirlerini kapıda karşıladı. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Sarıoğlu, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek “Bugün gerçekleştirdiğimiz iftara katılım gerçekleştirerek bizleri mutlu ettiniz. Herkesi bir arada gördüğüm için çok gururluyum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından davetliler hep birlikte iftar yaparak Turkuaz Restaurant’ın bahçesinde serin bir akşam keyfi yaşadılar. İftarın ardından yemek ve şükür duası okundu. İftar öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Ömer Sarıoğlu, iftarın ardından davetlileri kapıya kadar uğurladı.

TERAVİH NAMAZINI ÇERKEZKÖY’DE KILDI
İftar için Çerkezköy’e gelen tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, iftarın ardından teravih namazını da Çerkezköy’deki Merkez Osmanlı Camii’nde kıldı. Çerkezköy’de bazı parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile görüşen Yerlikaya gece saat 00.30’da Çerkezköy’den ayrıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10