Çerkezköy’e yeni kaymakam

Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kara

Çerkezköy 20.07.2013 10:26:00 0
 Çerkezköy’e yeni kaymakam
ÇERKEZKÖY’E YENİ KAYMAKAM
Atamalar kapsamında Çerkezköy Kaymakamılığı’na Sinop Gerze Kaymakamı  Metin Kubilay artanırken, yeni kurulan Kapaklı ilçesine atanan ilk kaymakam da Abana Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzucu oldu. 2009 yılından by yana Çerkezköy Kaymakamlığı görevini yürüten Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ise Mersin Vali Yardımcılığı’na atandı. 

65 KAYMAKAM ADAYI KAYMAKAMLIĞA ATANDI 
Söz konusu Müşterek Kararname ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 568 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiş olup bunlardan 65 Kaymakam Adayı eğitimlerini tamamlayarak Kaymakamlık görevine atandı. Buna göre; Bakanlık Merkezinde görevli 24 Mülki İdare Amirinin görev yerleri değiştirilirken, 14 Kaymakam ve 8 Vali Yardımcısı Bakanlık Merkezinde değişik görevlere getirildi.  Merkezde görev yapan  2 Mülki İdare Amiri Kaymakamlığa, 4 Mülki İdare Amiri Vali Yardımcılığına, 83 Vali Yardımcısı naklen yer değiştirirken, 43 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa, 1  Vali Yardımcısı İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne,   263 Kaymakam naklen yer değiştirirken, 62 Kaymakam Vali Yardımcılığına, 6 Kaymakam İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne, 2 İl Hukuk İşleri Müdürü naklen yer değiştirirken, başka göreve atanmak üzere 4 Mülki İdare Amiri görevlerinden alınırken, Kamu İhale Kurumunda Başkanlık Müşaviri olarak görev yapmakta olan 2 eski Mülki İdare Amiri Hukuk Müşavirliğine atandı. 
 
HABER MERKEZİ

0282 726 91 91
0282 747 65 10