Emniyet Müdürü Yılmaz’dan yeni polislere nasihat

Tekirdağ İl Merkezinde yeni göreve başlayan Polis Memurlarına yönelik, atanmış oldukları birimlerde adaptasyon sürecini kısa atlatmaları ve daha verimli hizmet vermeleri amacıyla Emniyet Müdürlüğü Topl

Tekirdağ 21.07.2013 17:43:00 0
Emniyet Müdürü Yılmaz’dan yeni polislere nasihat
 YENİ POLİSLER BİLGİLENDİRİLDİ
İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Gözde Kayabülbül’ün verdiği seminerde yeni polis memurları; atanmış oldukları birimlerde bilgilere daha kolay ulaşabilmek, kaygı ve tedirginliklere yol açabilecek belirsizliklerin giderilmesi ve çalıştıkları birimlere uyum sağlayabilmede nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi sahibi oldu.

İŞİNİZİ SEVMENİZİ İSTİYORUZ
Seminer sonunda İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz  mesleğin, hiyerarşi ve disiplin mesleği olduğunu bunun yanında meslek içerisindeki birliktelik, kardeşlik ve dostluğun çok önemli yeri olduğunu söyledi. Yılmaz, il merkezinde ve ilçelerde güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve mesleğin başında böyle bir ilde göreve başlamanın büyük bir şans olduğunu belirterek, “Meslek hayatınızda başarılı olmanızı istiyoruz ve öncelikle yapmanız gereken işinizi sevmenizdir” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Polis teşkilatının büyük bir aile olduğunu söyleyen Yılmaz “Bu ailenin birer ferdi olduğunuzu unutmayın. Bundan sonraki mesleki, sosyal ve özel yaşamlarınıza daha da dikkat ederek özen gösterin. Teşkilatımızın onurunu, gururunu her zaman en üstte tutarak yaşamlarınızı sürdürün” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10