Bakan Müezzinoğlu’ndan Keşan’a ziyaret

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, eşi Faize Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Selamet önceki gün Keşan’a gelerek çeşitli etkinliklere katıldı.

Bölgede Gündem 22.07.2013 22:45:00 0
Bakan Müezzinoğlu’ndan Keşan’a ziyaret
 CAMİ AÇILIŞINA KATILDI
Saat 17.00’da Şapçı Ağadayı Tesisleri'nde gerçekleşen karşılama töreninde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindekileri Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Kamu, özel, sivil, sosyal, siyasal kurum ve kuruluş temsilcileri karşıladı. Şapçı Ağadayı Tesisleri'nde kısa bir süre dinlenen Sayın Bakanımız ve beraberindekiler daha sonra Yeşilköy’e geçti. Burada hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı.

İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Açılış töreninden sonra Bakan Müezzinoğlu, Yeşilköy ve Karlıköy’deki esnafı gezdi. Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler Şapçı Prestige Hotel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda bölge işadamlarıyla bir araya gelen Müezzinoğlu, bölge için yapılan ve yapılabilecek yatırımlar, sorunlar ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıdan sonra Müezzinoğlu, Keşan merkezde bulunan esnafı  tek tek gezerek, İspat Cami Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
İftar programından sonra Müezzinoğlu ve beraberindekiler Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Parkı’na geçti. Yenimuhacır Beldesini de ziyaret eden Müezzinoğlu, burada da vatandaşlarla bir araya geldi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10