MHP iftarını halkla açtı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından Çerkezköy’deki mahallelerde vatandaşlarla yapılan iftarların ilki Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapıldı. Çok sayıda mahalleli ve parti

Çerkezköy 22.07.2013 22:46:00 0
MHP iftarını halkla açtı
 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı her mahallede iftar programı kapsamındaki ilk iftarını Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri ile birlikte açtı. 

İLK İFTAR PROGRAMI
Önceki gün Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Camii yanında verilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP Eski İlçe Başkanı Eser Önsel, partililer ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri katıldı.  Zengin menüsü olan iftar programında MHP İlçe Yönetimi iftarını beş yüze yakın vatandaşla birlikte açtı.

RAMAZAN AYI ON BİR AYIN SULTANIDIR
Açılan iftarın ardından programda konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Koray Önsel, “Teşkilatımızın düzenlediği bu iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bir Ramazan ayında daha bizleri kavuşturan cenabı Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı rahmet, bereket, kardeşlik, paylaşma birlik ve beraberliğin olduğu bir aydır. Ramazan ayı on bir ayın sultanıdır. Bu güzel ve anlamlı günde soframızı sizlerle paylaştığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

10 MAHALLEDE İFTAR VERECEĞİZ
Toplam on mahallede 5 bin vatandaşa iftar vermeyi hedeflediklerini belirten Önsel, “Bu bağlamda Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa, Yıldırım Beyazıt, Fevzipaşa, Bağlık, İstasyon, Cumhuriyet ve Fatih mahalleleri ile beldelerimiz Kızılpınar ile Veliköy’de iki akşamda bir 500 vatandaşımıza iftar vermeyi düşünüyoruz. Bu mutluluk paylaştıkça çoğalacak ve biz de mutluluğumuzu Çerkezköy’de  her mahallede birer iftar programı yaparak çoğaltmayı hedefliyoruz. Cenabı hak tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul eylesin” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10