Çetin Group 3. Kez iftar sofrası kurdu

Türkiye'nin birçok farklı noktasında binlerce çalışanı bünyesinde istihdam eden Çetin Group geleneksel iftar yemeğinde bu kez protokol üyelerini ağırladı. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbu

Çerkezköy 24.07.2013 00:47:00 0
Çetin Group 3. Kez iftar sofrası kurdu
 Çerkezköy Haber - İş yaptığı firmalara temel olarak, fiziki, elektronik güvenlik, sosyal hizmetler, yardımcı üretim işçiliği, personel ve yük taşımacılığı ile lojistik, tahmil tahliye ve inşaat alanlarında hizmet veren Çetin Group, bu seneki Ramazan Ayında 3. kez iftar sofrası kurdu.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin tarafından Veliköy Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar programına AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in yanı sıra, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez ve Aktaş Güler, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Saray İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy ve Asayiş Büro Amiri Bülent Çelik, Kapaklı Polis Merkezi Amiri Fatih Bölükbaşı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy SGK Müdürü Yücel İnce, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, İş-Kur Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

HUZUR VE BARIŞ TEMENNİ ETTİ
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in davetlilerle yakından ilgilendiği ve güzel bir atmosferde geçen iftar yemeğinde davetliler birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. İftar öncesi davetlileri kapıda karşılayan Ahmet Çetin yemeğin ardından da davetlileri kapıya kadar uğurlamayı ihmal etmedi. İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Çetin, Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlık alemine huzur ve barış getirmesini temenni etti.

Haber/Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10