İhtiyaç sahibi 500 aileye erzak yardımı

Çerkezköy ve beldelerine Ak Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen 500 koli yardım paketi, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları tarafından önceki gün teslim alındı. Yardım kolilerini ihtiyaç sahi

Çerkezköy 25.07.2013 01:22:00 0
İhtiyaç sahibi 500 aileye erzak yardımı
 Çerkezköy Haber - Ak Parti Genel Merkezi, tarafından Çerkezköy’e  gönderilen erzaklar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.
 
500 KUTU GETİRİLDİ
Edinilen bilgiye göre Ak Parti Genel Merkezi tarafından yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'ye Ramazan paketi gönderildi. Kuru gıda maddelerinin bulunduğu erzak kutularından, Çerkezköy’e de 500 adet gönderildi. Erzak kutularının dağıtımını, Tekirdağ  İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül nezaretinde, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil tarafından ilde teslim alınarak önceki gün Çerkezköy’e getirildi.
 
“YARDIM YAPACAĞIZ”
Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil “ Erzak kutularımızın dağıtımını, daha önce, parti organlarımız ve genel merkezimiz tarafından tespiti yapılan yardıma muhtaç kişilere yapmaya başlayacağız. İlçe merkezi, iki beldemize ve köylerdeki adreslerini tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza içinde kuru gıda maddeleri bulunan erzak kutularımızı bayram öncesine kadar ulaştıracağız. Yardım yaptığımız ailelerin adreslerini de genel merkezimize göndereceğiz" dedi.
 
“PARTİ GÖZETMEKSİZİN YAPIYORUZ”
Gıda paketlerinin dağıtımında partizanlık yapmadıklarını kaydeden Yeşil, “Yardım kolilerinin üzerinde partimize ait herhangi bir imge bulundurmadık. Hiçbir siyasi kaygı taşımaksızın, gerçekten ihtiyaç sahibi olan belirlediğimiz vatandaşlarımıza, partili-partisiz ayrımı yapmaksızın yardımlarımızı yapmaya başladık. Bu yardımlarımız Ramazan ayı sonrasında da belli zamanlarda sürecektir" dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10