MHP iftarını yüzlerce kişiyle birlikte açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki mahallelerde verdiği toplu iftar yemeği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Çerkezköy 27.07.2013 01:39:00 0
MHP iftarını yüzlerce kişiyle birlikte açtı
 MASALAR TIKLIM TIKLIM DOLDU
Dün akşam Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Ada Aile Çay Bahçesi’nde mahalle sakinlerine iftar yemeği veren MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı davetlileri kapıda karşıladı. Ada Aile Çay bahçesini tıklım tıklım dolduran vatandaşlar iftar yemeğine yoğun ilgi gösterdi. Davetlileri kapıda karşılayan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri davetlilerle yakından ilgilendi. İlahilerin de okunduğu iftar yemeğine MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Hatun Ersoy, Gazi Osman Paşa Camii İmam Hatibi Muhterem Akça, Ak Parti Belediye eski Meclis Üyesi Kenan Demir, BBP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Cebrail İçer ve İşadamı Selami Başaran’ın yanı sıra bine yakın vatandaş katıldı.
 
MUTLULUĞUMUZU SİZİNLE PAYLAŞIYORUZ
Gazi Osman Paşa Camii İmam Hatibi Muhterem Akça tarafından okunan yemek duasının ardından bir konuşma yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel; “ İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu iftar programında bizleri yalnız bırakmayan, davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı, rahmet, bereket, kardeşlik, paylaşma birlik ve beraberlik ayıdır. On bir ayın Sultanı Ramazan ayında sizinle iftar soframızı paylaşmak istedik. Soframızı sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum” dedi. Konuşmasının ardından ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte masaları gezen Önsel tek tek davetlilerle tokalaşıp sohbet etti. MHP İlçe Teşkilatı, İftar programlarına bugün İstasyon Mahallesi’nde verecekleri iftar yemeğinin ardından Fevzipaşa, Bağlık,  ve Cumhuriyet Mahalleleri,  Kızılpınar ve Veliköy ile devam edecek.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 
  
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10