Ordu’nun hedefinde yine Belen vardı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, partisinin Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’e yine verdi veriştirdi. Görevden alınmalarında Belen’in parmağı olduğunu öne s?

Çerkezköy 28.07.2013 19:39:00 0
Ordu’nun hedefinde yine Belen vardı
 Çerkezköy Haber - MHP Çerkezköy Eski İlçe Teşkilatı üyeleri, düzenledikleri iftar yemeği ile bir araya geldi. Önceki gün düzenlenen programa Eski Teşkilat Başkanı Mustafa Ordu, Eski Başkan Yardımcıları Ali Dönmez ve Kemal Akın, Eski Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kolar, Eski İlçe Sekreteri Mümin Kolar, Partinin Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ordu’nun açıklamalarının damgasını vurduğu yemekte tansiyon oldukça yüksekti.
 
BİZE YAPTIKLARI AĞZINA KAN OLARAK GERİ GELSİN
MHP Çerkezköy Eski Kadın Kolları İlçe Teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Eski Başkan Mustafa Ordu, Partisinin Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’e sert sözler ile yüklendi. Ordu, “Bizim bu konumda olmamızın tek sebebi 2002 seçimlerinde partimizi barajın altına çeken zihniyet. Bizi şuan yalnız bırakanda yine aynı zihniyet. Biz hakkımızı elbet söke söke alacağız. Biz sizler ile birlikte bir sürü masraf yaparak partimizin Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’i Ankara’ya gönderdik. Ama o ne yaptı. Bizim arkamızdan iş çevirdi. Bizi görevden aldırdı.Ben aldırmadım diye çocuklarının üzerine yemin etti. Bize yaptıkları çoluk çocuğundan çıksın demiyorum. Ağzına kan olarak geri gelsin inşallah.”dedi.
 
KAFİR TARTIŞMALARI
MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Özcan Pehlivan’ın geçtiğimiz günlerde patisinin Kapaklı’da düzenlediği bir iftar programında sarf ettiği ‘kafir’ sözüne de açıklık getiren Ordu, “Özcan bey nerede ne konuşacağını bilir. Bu kelime her tarafa çekilebilir. Bazı AKP’li arkadaşlarda hiç boş durmamışlar ‘bize kafir dedi’ diyerek kendi üzerine hemen lafı çekmişler. Duyduğuma göre ‘gerizekalılar bize kafir dedi mahkemeye vereceğiz’ diyorlarmış. Eee buradaki gerizekalı ne demek şimdi. Aslında ben onlara kızmıyorum onların amacı belli partimizi yıpratmak ama yine aynı programa katılan Belen’in bu sözlere herhangi bir cevap vermemesine anlam veremiyorum. Biz bu adamla seçime girersek kaybederiz. Bizim başarısızlığımızın sebebi biz değiliz. Bizim çalışmalarımız değil Belen’in taa kendisi.”diye konuştu.
 
MHP SEVGİSİNİ KALBİMDEN KİMSE SÖKÜP ATAMAZ
Düzenledikleri iftar programının yeni ilçe teşkilatının İstasyon Mahallesinde verdiği  iftar ile aynı güne denk gelmesinin tamamen tesadüf olduğunu vurgulayan Eski Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kolar, “ Partim benim için ayrı bir önem taşıyor. Kimse benden MHP sevgisini söküp alamaz. Biz kendimiz istifa ettik. Çünkü yeni yönetimin Ak Parti’ye çalıştığını düşünüyorduk halen de düşünüyoruz. Ama her iki iftar programının aynı zamana denk gelmesi tamamen tesadüf kesinlikle bir art niyet yok.” ifadelerini kuklandı.
 
Haber / Kübra AŞIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10