MHP İftar sofrası bu kez İstasyon’da kuruldu

Milliyetçi Hareket Partisi Ramazan ayı boyunca her mahallede verdiği iftar yemeklerine İstasyon Mahallesi’nde devam etti.

Çerkezköy 28.07.2013 19:49:00 0
MHP İftar sofrası bu kez İstasyon’da kuruldu
 5.’Sİ DÜZENLENDİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya ile birlikte yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı Dekor Düğün Salonu’ndaki iftarda Çerkezköy’ün tüm mahallelerinde iftar yemeği vereceklerini söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, dün akşam İstasyon Mahallesi’nde 5.’si gerçekleştirilen iftar yemeği ile gönüllere taht kurdu. İstasyon Mahallesi Asbaş Hipermarketin karşısında kurduğu iftar sofrasını dolduran yüzlerce vatandaş Çerkezköy Ülkü Ocağı üyelerinden Sefa Kılıç’ın iftar duasıyla iftarını açtı.
 
 
VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZLERİ ONURLANDIRIYOR
MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, iftar sonrası yaptığı konuşmada “Bugün iftar yemeğimizin 5.’sini düzenliyoruz. İftarımızı vatandaşlarınızla birlikte açmak bizleri son derece onurlandırıyor. İftar davetimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Tek amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydeden Önsel, “Teşkilat olarak bunu başardığımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızın teveccühü bizleri onurlandırıyor ve şevkimize şevk katıyor. Bizlerin inancı sizlerin inancıyla birleştiğinde daha da mutlu oluyoruz. Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır, paylaşma ayıdır. Bu mutluluğu bugün siz İstasyon Mahallesi sakinleriyle paylaştık. Allah bu birlikteliğimizi daim kılsın. Allah tutmuş olduğunuz orucu yapmış olduğunuz duaları kabul etsin’’ dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
İstasyon Mahallesi’ndeki iftar programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Duran, MHP ve Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları eski başkanlarından Recep Kardeş, TCDD Ulaştırma Sendikası Temsilci Abdullah Fırtın, MHP eski yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Ulusoy ve yüzlerce İstasyon Mahallesi sakinleri katıldı. İftar programlarını bundan sonraki senelerde geleneksel hale getireceklerini söyleyen Önsel, iftar sofralarını diğer mahallelerde de kuracaklarını söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10