Önsel’den Bulut ailesine başsağlığı ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel önceki gün kardeşi Sait Bulut’u kaybeden Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanlarından Yılmaz Bulut’a başsağlığı ziya

Çerkezköy 29.07.2013 19:34:00 0
Önsel’den Bulut ailesine başsağlığı ziyareti
 BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİNDE BULUNDU
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İstasyon Mahallesi’nde vermiş oldukları iftar yemeğinin ardından, geçtiğimiz gün vefat eden Sait Bulut için Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanlarından Yılmaz Bulut’a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Çerkezköy Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ndeki başsağlığı ziyaretine MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
ACIMIZ BİRAZ OLSUN DİNDİ
Bulut ailesine taziyede bulunan Koray Önsel, “Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Acınızı paylaşıyorum’’ dedi. Yılmaz Bulut ise konuşmasında; “Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sizlerin bu taziyeniz acımızı biraz olsun dindirdi. Ayaklarınıza sağlık’’ diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10