Vural: “Çerkezköy, Türkiye’nin parlayan yıldızı”

Bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Çerkezköy’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çerkezköy’ün Türkiye’nin g?

Çerkezköy 29.07.2013 19:34:00 0
Vural: “Çerkezköy, Türkiye’nin parlayan yıldızı”
 Çerkezköy Haber - MHP Tekirdağ İl Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programı için Tekirdağ’a gelen partinin Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın ilk durağı MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı oldu.
 
MHP’LİLER VURAL’I YALNIZ BIRAKMADI
Oktay Vural’a Çerkezköy ziyaretinde MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan da eşlik etti. Vural, Çerkezköy’de Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili tarafından kapıda karşılandı.
 
“SEÇİMLERDEN SONRA MHP TRAKYA’DA YÜKSELİŞE GEÇECEK”
Çerkezköy’ün Türkiye’nin göz bebeği olduğunu ifade eden Vural, “ Burada olmaktan çok mutluyum. Trakya halkı beni büyük bir ilgi ile karşıladı. Burada bize olan ilgi oldukça büyük. Trakyalılar MHP’de buluşmayı çok özlemişler. Şunu söyleyebilirim ki partimiz Trakya’da her geçen gün biraz daha yükseliyor.”dedi.
 
“TEKİRDAĞ’DA ÜÇ HİLAL DALGALANACAK”
2014 Yerel Seçimlerinde ak ile karanın belli olacağını dile getiren Vural, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de iddialı konuştu. Vural, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde üç hilal dalgalanacak. Eğer düğmeyi baştan doğru iliklersek gerisi de doğru gelir. Ülkedeki AKP kuşatmasını kırmak için, insanlar üzerinde oynanan oyunları bozmak için, ithalat odaklı ekonomi anlayışından kurtulup üretim odaklı ekonomi anlayışına kavuşmak için bu seçimler önemli bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
 
“AK PARTİ’YE SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERMİLİYİZ”
Türkiye’nin faiz lobisine çalışan bir ülke haline getirildiğini öne süren Vural şunları kaydetti: “Vatandaş eskiden bordro mahkûmuydu bugün ise banka mahkûmu. Dün olmayan cari işlemler açığı bugün bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimler bu gidişatı değiştirmek için bir fırsat. Ülkeyi çıkmaza sokan bu siyasal politikalardan kurtulmanın yolu AKP’ye sandıkta gereken dersi vermeliyiz.”
 
“BU GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Türkiye’nin demokratikleşme adına önemli atılımlarda bulunduğunu kaydeden Oktay Vural, “Mevcut iradeyi değiştirmek ve bu gidişata dur demek adına MHP olarak ülke genelinde çalışıyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz üniversite mezunu gençlerimin okuldan sonra hemen istihdam edilmesi konusu. Bunun için yapılması gereken ilk şey ise, üreten bir devlet haline gelmek.” diye konuştu.
 
Haber / Kübra AŞIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10