Vezirköprülüler iftarda aynı sofrada buluştu

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki gün Dernek Binası önünde iftar yemeği verdi.

Çerkezköy 30.07.2013 19:35:00 0
Vezirköprülüler iftarda aynı sofrada buluştu
 İŞADAMLARI VE SİYASETÇİLER ORADAYDI
Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programının 13.’üncü dün gerçekleştirildi. İftar yemeğine derneğin kurucu başkanı Mustafa Karakaş, Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Dursun Yıldız, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Demir, Çerkezköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Kenan Demir, Vezirköprülü işadamlarından Kenan Çavdaroğlu ve dernek üyelerinden oluşan 200 kişi katıldı.
 
13. İFTAR YEMEĞİNİ VERDİ
Davetliler, Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karaca’nın Ramazan ayı ile ilgili sohbeti ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından yapılan dua sonrası iftarını açtı. İftar sonrası konuşan, Dernek Başkanı Dursun Yıldız, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.  Yıldız, “ Bugün derneğimizin düzenlemiş olduğu geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programının 13.’sünü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Derneğimiz bu iftar programlarını her yıl düzenleyecektir. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve yardımlaşma paylaşma ayıdır. Bizlerde bugün bu programda soframızı herkese açtık ve yemeğimizi paylaştık. Allah tuttuğunuz oruçları ve yapmış olduğunuz ibadetleri kabul etsin” dedi.
 
BAŞKANLAR DERNEĞİ ZİYARET ETTİ
Daha önce programı olduğu için iftar yemeğine katılamayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve MHP yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yıldız, ziyarete gelen başkanlara teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10