Ece Geleneği Bozmadı

AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, Polisevi’nde iftar yemeği verdi. İftar yemeğine protokol üyelerinin yanı sıra, Çe

Çerkezköy 30.07.2013 19:45:00 0
Ece Geleneği Bozmadı
 Çerkezköy Haber - AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerini önceki gün Çerkezköy Polisevi’nde verdiği iftarla sürdürdü.

MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI
Süleyman Ece’nin misafirlerini kapıda karşıladığı iftar yemeğine Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez, Aktaş Güler ve Ensar Sivri, İl Genel Meclis üyeleri Zeki Gürcün ve Hasan Karaca, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker,  Çerkezköy PTT Müdürü Ali Aslan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Eski Belediye Başkanlarından Remzi Garip, Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz,  THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kayaoğlu, Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, meclis üyeleri, oda başkanları, dernek başkanları ve muhtarların yanı sıra, çok sayıda esnaf katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
İftarın ardından kısa bir konuşma yapan AKKİM Fabrika Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, davetlilere, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ece, “Daha güzel günlerde sağlık ve beraberlik için beraber olmayı diliyorum. Geçen yıl aramızda olup da bu yıl bulunmayanlara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Yaklaşan Ramazan bayramına da değinen Ece, tüm davetlilerin şimdiden Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını tebrik etti. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Ece, yemeğin sonunda da davetlilerini kapıya kadar uğurladı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10