Yeni yönetimden Mandalı’ya ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yeni yönetimini belirten Kapaklı Sitespor Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

30.07.2013 19:55:00 0
Yeni yönetimden Mandalı’ya ziyaret
 “TEKRAR DÖNMEK İSTİYORUZ”
Olağan Genel Kurul sonrası göreve gelen Sitespor yönetimi, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek, gelecek hakkında hedeflerini paylaştı. Ziyarette konuşan Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligde son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları ile birlikte ligden düştük. Bu yıl ise güçlü bir ekip kurup, düştüğümüz Süper Lig’e tekrar dönmek istiyoruz” diye konuştu.

“TEŞEKKÜR ETTİLER”
Takıma olan desteklerini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Karamehmetoğlu “ Belediye Başkanımız gerek takım için gerekse Kapaklı halkı için gereken desteği hiçbir zaman esirgemiyor. Kapaklı Belediyesi’nin son olarak yaptırdığı futbol sahası içinde ayrı bir teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞARI BEKLİYORUZ”
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Sitespor yönetiminden beklentilerini dile getirerek, başarılarının devamını diledi. Kapaklı Belediyesi olarak sporcunun ve takımların yanında olduklarını ifade eden Mandalı “ Bu yıl 1.Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Kapaklıspor ve Sitespor’dan büyük başarılar bekliyoruz” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10