Öztrak Büyükşehir’e Talip Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın kardeşi avukat Haluk Öztrak, CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Tekirdağ 31.07.2013 18:30:00 0
Öztrak Büyükşehir’e Talip Oldu
 Çerkezköy Haber - CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın Ankara'da avukatlık yapan kardeşi Haluk Öztrak, Çınarlı Mahallesi'ndeki parti lokalinde basın açıklaması yaptı. Öztrak'ın açıklamasına çok sayıda partili katıldı.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRACAĞIZ
Yıllarca DSP ve CHP'de siyaset yaptığını söyleyen iki çocuk babası Haluk Öztrak, "Yıllardır İstanbul'un yanı başında kaldık. Seçilmem durumunda İstanbul'un ön bahçesi olacağız. Kültür anlamında şehrimize gereken yatırımları yapacağız. Büyükşehir olan şehrimizi kültür alanında da büyüteceğiz" dedi. Çevreye duyarlı bir belediye başkanı olacağını aktaran Öztrak, "Ergene başta olmak üzere çevre sorunlarında bize düşen görevleri yapacağız. Ergene için yetkilileri göreve çağıracağız. Çevreye duyarlı projelere ağırlık vereceğiz" ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ'IN AYDINLIK YÜZÜ OLMAYA TALİBİZ
Haluk Öztrak, ilçelere eşit şekilde yatırım götüreceklerini belirterek, ilçeleri projelere boğacaklarını ifade etti. Büyükşehir yasasında bazı eksikliklerin olduğunu kaydeden Öztrak, "Büyükşehir yasası birçok eksiklikleri içeriyor. Tüzük ve yönetmelikler hazır değil. Köylerin ve beldelerin mevcut halklarını partimiz iktidara gelene kadar koruyacağız. Genel iktidarla birlikte iade edeceğiz. Tekirdağ'ın aydınlık yüzü olmaya talibiz" diye konuştu.

Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10