Bu proje sanayimizin can damarı olacak

İhalenin 1 kilometre daha uzatılması ile yolun, sanayi alanının tamamına hitap edeceğini ifade eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, alt yapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte sıcak asfalt serm

Çerkezköy 31.07.2013 19:09:00 0
Bu proje sanayimizin can damarı olacak
 Çerkezköy Haber - Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Veliköy sanayi yolunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

YOL UZUNLUĞU 5 KİLOMETRE OLDU
Kısa bir süre önce yapımına başlanılan Veliköy Sanayi Yolu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nin tüm yükünü sırtlayacak yeni yolun yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığını kaydeden Belediye başkanı Hanifi Belindir, “Uzunca uğraşlar neticesinde Ulaştırma Bakanımızın talimatı doğrultusunda yapımına başladığımız Sanayi Yolumuzda ekiplerimiz olağanca hızıyla çalışıyor. Yapımı süren projemizde yol uzunluğumuz 4 kilometreydi. Ancak yürütülen çalışmalar neticesinde gerekli görülen noktada projeye 1 kilometrelik daha yol eklenerek toplamda 5 kilometreye tamamlandı” diye konuştu.

SANAYİ ALANIMIZIN TAMAMINA HİZMET VERECEK
İhaleye 1 kilometrelik daha yol ilave edilmesiyle ihale süresini biraz daha uzadığını söyleyen başkan Belindir, “Bu 1 kilometrelik ilave yol ile Veliköy Organize Sanayi Bölgemizde yol bütünlüğü sağlanarak, sanayi alanımızın tamamına hizmet verecek yapı kurulmuş oldu. Böylelikle Sanayi Yolumuz Çerkezköy-Çorlu bağlantı yolundan başlayıp, Veliköy Organize Sanayi Bölgemizin tamamını kat ederek, Bahçedere - Tem Otoyolu kesişim noktasında sona erecek. İlerleyen yıllarda tem otoyolu Veliköy otoban gişesi açılması durumu gözetilerek tasarlanan Sanayi Yolumuz, bu strateji doğrultusunda her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde yapılmaya devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Sanayi yolu iler ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Veliköy OSB’ye yakışır nitelikte bir proje ortaya çıkacağını söyleyen Başkan Belindir, “Bu proje sanayimizin can damarı olmuş olacak. Üretici ile tüketiciyi hammadde ile ürünü birbirine kavuşturan bu dev projemiz başta bölge sanayicilerimiz olmak üzere herkese hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10