Uzun: “Buraların Ağası Biziz”

27 Ocak’ta resmi açılışı yapılan Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin önceki gün dernek binası önünde düzenlediği iftar programında yüzlerce Ordulu bir araya ge

Çerkezköy 31.07.2013 19:19:00 0
Uzun: “Buraların Ağası Biziz”
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün düzenlenen iftar programında yüzlerce ordulu birlikte iftar açtı.
 
İLK İFTAR PROGRAMI
Kasım 2012’de faaliyetlerine başlayan ve 27 Ocak’ta resmi açılışı yapılan Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilk kez düzenlenen iftar programı üyelerden büyük ilgi gördü. Gaziosmanpaşa Mahallesi Sayar Sokak’ta bulunan Dernek Binası önünü hınca hınç dolduran yüzlerce Ordulu, iftarını hep birlikte açmanın verdiği mutluluğu yaşadı.
 
SAĞ SALİM GERİ DÖNÜN
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan ilahilerin ardından davetliler okunan ezan eşliğinde orucunu açtı. İftar sonrası konuşma yapan Dernek Başkanı Rahmi Uzun, davete katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ordu’da fındık sezonun açıldığını anımsatan Uzun, “Buradan sizi nasıl sağlıklı bir şekilde gönderiyorsak, aynı şekilde sağ salim geri dönün” dedi.
 
ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI
Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kuruluş aşamasında bazı eleştirilere maruz kaldıklarını ifade eden Rahmi Uzun, “Bugün her kesimden görüşe sahip insanları aynı masa etrafında birleştirdiğimiz bu tabloya baktığımda yanlış bir karar vermediğimizi bir kez daha anlamış oldum. Fındığın ağası biziz. Buraların ağası biziz” diyerek adeta kuruluş sürecinde kendilerini eleştirenlere göndermede bulundu. 
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilk kez düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez ve Ensar Sivri ve yüzlerce vatandaş katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10