Çorlu TSO'dan "1000" aileye gıda yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığıyla yollanan 35 bin TL değerindeki yardım kapsamında; ihtiyaç sahibi olan Çorlu halkına her yıl

Çorlu 2.08.2013 19:12:00 0
Çorlu TSO
 250 AİLEYE DAHA YARDIM KARARI ALINDI
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “Her yıl Birliğin odalara ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği nakdi yardım (35 bin TL) ile bu yıl ihtiyaç sahibi 750  aileye gıda yardımımızı gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Yönetim Kurulumuz ihtiyaç sahibi 250 ailemize daha gıda yardımı yapma kararı aldı” dedi.
 
EN BÜYÜK DEĞERLERİMİZDEN
Sülün; “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizlerde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile Çorlu TSO olarak tüm üyelerimizin ve Çorlu halkının yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimizle kutlar sağlık ve mutluluklar dileriz” diye konuştu.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10