Budo, Avşa ve Tekirdağ seferlerine başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) İşletmesi’ne rakip olarak Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımını temin etmek için kurulan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ?

Tekirdağ 4.08.2013 17:45:00 0
Budo, Avşa ve Tekirdağ seferlerine başlıyor
 BUDO, yoğun talep üzerine Tekirdağ - Bursa arasında sefer başlatma kararı aldı. Seferlerin ilki arife günü, ikincisi 11 Ağustos Pazar günü yapılacak ve bayramdan sonra her cumartesi, pazar gerçekleştirilecek.
 
TEKİRDAĞ-BURSA ARASI 2 SAATE İNECEK
Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferi için Mudanya'dan 08.30'da hareket edecek olan gemi, saat 11.15'te Avşa'dan hareket edip, Tekirdağ'a ulaşacak. Bu seferler ile Tekirdağ - Bursa arasındaki 7 saatlik otobüs yolculuğu 2 saate inecek. 
 
MUDANYA-TEKİRDAĞ ARASI 50 TL
Seferlerin açıklanmasının ardından deniz otobüsünün fiyatı da belli oldu. Yetkililer, Mudanya -Tekirdağ arası deniz otobüsünün fiyatı 50 TL iken, Mudanya-Avşa arası 30 TL olarak açıkladı. Tekirdağ ile Bursa arasında Balkanlar'dan gelen bir bağ olduğunu ifade eden BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Tekirdağ ile Bursa arasında çok yakın bir ilişki var. Balkan kökenli Tekirdağlıların Bursa'da yaşayan çok sayıda akrabası var. Tekirdağ ile Bursa arasında devamlı bir geliş gidiş var. Arada kalan bir adamız var. Avşa Adası'na da hem Tekirdağ'dan hem de Bursa'dan gelen giden var.. Arife günü ilk seferimize başlayacağız. Daha sonra hafta sonları seferlerimiz devam edecek. Yolcu sayısı ve talebe göre de seferlerimizi artıracağız." dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10