İzinsiz kazı yaparken yakalandı

Marmaracık’ta Recep Dalcı (8), rüyasında gördüğünü söylediği defineyi 3 katlı evinin bahçesinde izinsiz olarak ararken kendisine yardım eden 4 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

Çorlu 6.08.2013 00:00:00 0
İzinsiz kazı yaparken yakalandı
 HİÇBİR ŞEY BULUNAMADI
Olay, Marmaracık Beldesi'ndeki Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Recep Dalcı, rüyasında evlerinin bulunduğu bahçede define olduğunu gördüğünü tekstil fabrikasında çalışan arkadaşlarına anlattı. Bunun üzerine 5 kişi iş makinesi kiralayarak yasal izin almadan kazıya başladı. İki günde 5 metre genişlik 5 metre derinliğinde kazılan çukurlarda hiç bir şey bulunamadı.
 
İTİRAF ETTİ
Çorlu Jandarma ekipleri iş makinesi ile kazı yapıldığı ihbarı alması üzerine harekete geçerek gece yarısı bahçeye girdi. Definecileri açtıkları çukurda suçüstü yakalayan jandarma ekipleri Recep Dalcı ile birlikte arkadaşları Mürsel Gören, Mustafa Acer, Ömer Özmen ve Hayrettin Hadır'ı gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüphelilerden evin sahibi Recep Dalcı, bahçeye havuz yapacaklarını ve define aramadıklarını öne sürdü. Diğer şüpheliler ise Recep Dalcı'nın bahçesinde olduğunu öne sürdüğü defineyi rüyasında gördükten sonra kendilerine anlattığını, bunun üzerine kazı yapmaya başladıklarını itiraf etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10