Pazarda bayram hareketi

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle, Çerkezköy Halk Pazarı da önceki gün hareketli anlar yaşadı. Halk Pazarında yediden yetmişe her keseye uygun bayramlıklar bulmak mümkün. Sebze ve meyve fiyatları mevsimin en

Çerkezköy 6.08.2013 00:06:00 0
Pazarda bayram hareketi
 Habip Çelikkol: Bu hafta yılın en düşük fiyatları ile sebze meyve satıyoruz. Belki gelecek haftalarda bu fiyatlardan daha da düşük fiyatlarla satışlar yapacağız. Sebze meyve satıcılarının kazanamadığı fiyatlardır bunlar. Birçok ürünün fiyatı sadece bir lira. Bu da bizlerin para kazanamaması demek.
 
Giyasettin Şahin: Bayramın yaklaşmasına rağmen bayramlık şeker satışlarımızda kayda değer bir hareketlilik olmadı. Fiyatlarımız geçen yılın fiyatlarıyla aynı olmasına rağmen satışlarda bir canlılık yaşamış değiliz. Umuyoruz son günde bayram hareketliliğini yakalarız.
 
Kasım Korkmaz: Bayram satışlarımız fena sayılmaz. Senede iki kez insanımız bayram nedeni ile giyim kuşamına gereken derecede önem gösteriyor. Çocuklarını sevindirmek isteyen anne ve babalar tek parça da olsa giyecek alıyor. Bu da bizim işimizde bir hareketlilik oluşturuyor.  İnşallah bayrama kadar bu hareketlilik devam eder.
 
İmdat Arslan: Bayan giysi satışlarında bayram nedeniyle bir canlılık başladı.  Bu canlılık senede birkaç günle sınırlı oluyor. Fiyatların çok fazla değişmiş olmaması bizim işimizde hareketliliğin diğer bir nedenidir. 
 
Naim Yavuz: Her bayram öncesinde olduğu gibi bu bayramda da bizim işlerimiz oldukça iyi. Bayram hareketliliğini yaşıyoruz. Yumurta ve yufka satışlarımız çok iyi.  Umarım herkesin işi de iyi olur.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10