Bayramda ekmeksiz kalmayın

Ramazan Bayramı’nın birinci ve ikinci günlerinde ekmek çıkaracak nöbetçi fırınlar belirlendi. Bayramın birinci ve ikinci günü ikişer fırının ekmek üreteceğini belirten yetkililer, bayramın ü?

Çerkezköy 7.08.2013 00:29:00 0
Bayramda ekmeksiz kalmayın
 Çerkezköy Haber - Ramazan Bayramı’nda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için ekmek çıkaracak nöbetçi fırınlar belirlendi.
 
FIRINLAR İKİ GÜN TATİL YAPACAK
Çerkezköy ve Beldeleri Fırıncılar ve Un Mamulcüleri Derneği mübarek Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü ekmek çıkartmama kararı aldı. Halkın ekmek ihtiyacının karşılanması amacıyla belirlenen iki fırının ekmek çıkartmaya devam edeceğini ifade eden Çerkezköy Fırıncı ve Unlu Mamuller Derneği yetkilileri, başta Çerkezköy halkı olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  
 
ÜÇÜNCÜ GÜN TÜM FIRINLAR AÇIK
Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ekmek çıkaracak olan fırınların farklı bölgelerden seçildiğini belirten yetkililer, “Bayramın birinci günü Fatih Mahallesi Güray Sokak numara 13’te faaliyet gösteren Maksimar Unlu Mamulleri ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosovalı Sokak numara 28’de faaliyet gösteren Damak Unlu Mamulleri ekmek çıkaracak. Vatandaşlarımız ekmek ihtiyaçlarını buralardan giderebilirler” diye konuştu. Bayramın ikinci gününde de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi numara 76’da faaliyet gösteren Vakfıkebir Bizim Ekmek Fırını ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi Turna Sokak numara 7’de faaliyet gösteren Ünseli Unlu Mamulleri’nin açık olacağını ifade eden yetkililer, bayramın üçüncü günü de tüm fırınların açık olacağını söylediler.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10