Bayramları zehir oldu

Çerkezköy’de ikamet eden ve yüzmek için babası ile birlikte Silivri’ye giden Emrah Ukşal boğularak hayatını kaybetti. Çocuklarını kaybetmenin acısıyla bayramları zehir olan Ukşal ailesinde baba Muh

Çerkezköy 11.08.2013 22:17:00 0
Bayramları zehir oldu
 Çerkezköy Haber - Ramazan Bayramı’nın ikinci günü babası ile birlikte Çerkezköy’den Silivri’ye yüzmeye giden 20 yaşındaki Emrah Ukşal, boğularak hayatını kaybetti.
 
GİRDABA KAPILDI
Edinilen bilgiye göre, babası ile birlikte Çerkezköy’den Silivri’ye giden 20 yaşındaki Emrah Ukşal, yüzmek için girdiği denizde girdaba kapıldı. Ukşal, kendisini akıntıdan kurtarmak isteyen babasının ellerinden kayarak boğuldu. Emrah Ukşal önceki gün Bahçeli Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde İstasyon Mezarlığı’na defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.
 
BABA YÜREĞİ DAYANAMADI
Çocuklarının öldüğünü öğrenen acılı ailenin feryatları yürekleri dağlarken, oğlunu kaybetmenin acısına dayanamayan baba Muhlis Ukşal kalp krizi geçirdi. Çorlu’da özel bir hastaneye kaldırılan ve anjiyo olan baba Muhlis Ukşal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10