İlçe için tüm hazırlıklar tamamlandı

Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Ergene ilçesinin sadece sanayi değil aynı zamanda turizm kenti de olacağını belirtti.

Çorlu 12.08.2013 20:20:00 0
İlçe için tüm hazırlıklar tamamlandı
 MUTLULUK DUYUYORUZ
Tekirdağ'ın, büyükşehir olmasıyla Çorlu'nun bir bölümü ile Marmaracık, Ulaş, Misinli ve Velimeşe beldeleri birleştirilerek oluşturulan Ergene ilçesinin merkezi oldukları için mutluluk duyduklarını söyleyen Bulut, “İlçe için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ergene ilçesinin merkezi olarak belirlenen Marmaracık beldesinin tamamına kilit taşı döşendi” dedi.
 
TURİSTLER TARAFINDAN İLGİ GÖRÜYOR
Bulut, beldedeki tüm sokaklarda kilit taşı uygulayarak temiz ve estetik bir görünüm kazandırdıklarını belirterek, yapılacak yerel seçimlerin ardından Ergene ilçesinin merkezi olacak Marmaracık'ta göletlerin ve mesire alanlarının yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gördüğünü söyledi.  Birkaç yıl önce oluşturdukları göletler ve etrafındaki mesire alanlarının, bölge halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Başkan Bulut, Ergene ilçesi hayata geçirildikten sonra Türkiye'nin her yerinden turistlerin ilçeye akın edeceğini söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10