Başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi

SBS’ye giren öğrenci adayları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adayların hayatlarını belirleyecek olan tercihler açıklandı. Bu çerçevede SBS’de ilçe 1.’sinin çıktığı 75. Yıl Orta

Çerkezköy 12.08.2013 20:23:00 0
Başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi
 Çerkezköy Haber - 75. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından SBS’de başarılı olan ilk 10 öğrenciye çeyrek altın hediye edildi. 
 
YERLEŞTİRME ORANIMIZ YÜZDE 95
Ülke genelinde yaklaşık 851 bin öğrencinin yarıştığı SBS’ye okullarından 280 öğrencinin girdiğini ifade eden 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Sevinçli, “Okul Aile Birliğimiz 280 öğrencimiz içerisinde en yüksek puanı alan ilk 10 öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Puana dayalı okullara öğrenci yerleştirme oranımız yüzde 95 civarındadır. Gerek sınavda başarılı olan öğrencilerimizi, gerek onların başarısında payı yadsınamaz olan öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
ÇERKEZKÖY 1.’Sİ İSTANBUL LİSESİ’Nİ TERCİH ETTİ
SBS’de Çerkezköy 1.’si olan 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinden Ecem Gözde Arıkan İstanbul Lisesi, okul 2.’si olan Berru Öztürk Tekirdağ Fen Lisesi, okul 3.’sü Kaan Kambur ve okul 4.’üncüsü Elif Aksu ise Silivri Fen Lisesi’ni kazandı. LYS’de okul 5.’si olan Şeyda Er ve okul 6.’sı olan Kerem Hurma Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazanırken, okul 7.’si Melike Kurtuluş ise Çorlu Anadolu Öğretmen Lisesi’ni kazandı. Okul 8.’si Mustafa Mert Karabulut Keşan Fen Lisesi, okul 9.’su Yavuz Bozkurt ve okul 10.’su Deniz Üngür de Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ni kazandı.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
SBS’ye giren 280 öğrenciden 5’inin Fen Lisesi’ni tercih ettiğini belirten Okul Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı ise “Öğrencilerimizden 6’sı Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 72’si Anadolu Lisesi’ni, 8’i Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, 3’ü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 8’i de Anadolu Teknik Lisesi’ni tercih etti” dedi. Konuşmaların ve öğrencilere çeyrek altınların hediye edilmesinin ardından Okul Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı, Okul Müdür Yardımcısı İsmail Sevinçli ve Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Öngün, başarılı öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
  
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10